Regio: Hilversum Bussum
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Patiënten met een ernstig psychiatrische aandoening die langdurige zorg nodig hebben. Als verpleegkundige/begeleider werk je volgens de FACT-methodiek. In overleg met de patiënt zoeken wij naar de best passende behandeling. Kortom, je bent er als verpleegkundige/begeleider door:

 • te schakelen tussen het team en de zorgvraag. 
 • taken op te pakken als casemanager, in het behandeling-, begeleidings- en hersteltraject.
 • patiënten en naasten te ondersteunen volgens de FACT-methodiek.
 • continuïteit van zorg te bewaken en bij te sturen indien nodig.
 • samen met jouw collega’s het behandelaanbod verder vorm te geven.

Jouw nieuwe collega’s van de twee FACT teams in Hilversum en Bussum wachten al op je. Met jou als verpleegkundige/begeleider zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het bieden van de juiste zorg aan onze patiënten op elk moment. FACT (Flexible Assertive Community Treatment)- teams behandelen en begeleiden mensen met een ernstige psychiatrische aandoening, die vaak gepaard gaat met problemen op andere levensterreinen (wonen, werken, sociale contacten, financiën etc.). Deze behandeling en begeleiding vindt plaats in de eigen omgeving van de cliënt. In een FACT-team werken verschillende hulpverleners nauw met elkaar samen.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Collegiaal, betrokken en professioneel, we helpen elkaar waar nodig en kan. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.

Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als verpleegkundige/begeleider bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen €2.218,- en € 3.678,- (CAO GGZ, functiegroep 50) basis van 36 uur, indien je een gediplomeerd verpleegkundige/begeleider bent.
 • een contract voor 24 - 36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling en een eindejaarsuitkering.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, een aanvullende pensioenregeling of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent een echte teamplayer en laat dit ook zien. Uiteraard ben je ook communicatief sterk, zodat je patiënten goed kunt begeleiden en alle betrokken partijen goed kan informeren. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt. Ook heb je voor deze baan: 
 • een afgeronde hbo-opleiding tot verpleegkundige, met BIG-registratie. Verpleegkundigen in opleiding nodigen wij ook van harte uit om te solliciteren!
 • of een afgeronde opleiding social work/SPH met registratie GGZ-agoog.
 • minimaal 2 jaar ervaring met de EPA-doelgroep
 • minimaal 2 jaar ambulante werkervaring.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen we door strategisch te verbinden, te blijven innoveren en als collega’s op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.  
 
Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? FACT-team Hilversum/Bussum. De regio Gooi & Vechtstreek kent in totaal vier FACT-teams. Twee FACT-teams gevestigd in Hilversum, een FACT-team Gooise Meren/Weesp en FACT-team Huizen. De FACT-teams bieden ambulante zorg aan circa 125-200 cliënten met ernstige psychiatrische aandoeningen, in combinatie met problemen op andere levensterreinen (wonen, werken, financiën, sociale relaties en vrijetijdsbesteding). De behandeling vindt bij voorkeur plaats in de eigen leefomgeving, in goed overleg met de patiënt en zijn of haar maatschappelijk steunsysteem.
 
De regio Gooi- en Vechtstreek ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zeven gemeenten. Vanuit onze locaties in Bussum, Hilversum, Laren en Huizen werken wij samen met zo’n 440 collega’s. Regie geven, kennis delen, lef en energie tonen, vertrouwen geven en gastgericht zijn, kenmerken het kompas dat richting geeft aan onze visie op patiëntenzorg én werkgeverschap binnen regio Gooi- en Vechtstreek.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als verpleegkundige/begeleider op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Hilversum/Bussum.

Wil je eerst meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Bert Tijssen (hoofd bedrijfsvoering) via +31 640848816.Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via 088 1340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Lees meer
Sluitingsdatum: 02-03-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie Harrewijn
Jettie Harrewijn

Recruitment Coördinator