Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO HBO/WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Voor de interne opdrachtgevers binnen GGz Centraal. Je bent verantwoordelijk voor het opstarten en begeleiden van inkooptrajecten in wisselende teams en projecten. Waarbij een sterke onderlinge coördinatie en afstemming noodzakelijk is. Hierbij bepaal je, in afstemming, de gewenste en meest optimale procedure en inkoopstrategie. Kortom, je bent er als inkoper door:
 • samen met je collega inkoper, een belangrijke bijdrage te leveren aan het inkoopjaarplan en het meerjarenbeleid.
 • mede verantwoordelijk te zijn voor meerdere inkooppakketten, planning/inhoud van inkooptrajecten te organiseren en bij te dragen aan het opstellen van programma’s van eisen.
 • het hele proces te coördineren van selecteren en beoordelen van potentiële leveranciers tot en met het opstellen van contracten en de vastlegging in verschillende systemen.
 • samen met contracteigenaren en managers de leveranciersbeoordelingen uit te voeren en deze te ondersteunen  op het gebied van contractmanagement.
 • inkoopprojecten te initiëren, waarbij je het team samenstelt en fungeert als projectleider voor het inkoopproces.
 • actief relaties te onderhouden en op te bouwen met de interne klanten, onder andere contracteigenaren en -managers en leveranciers.
Jouw nieuwe collega’s van de inkoopafdeling wachten al op je. Met jou als inkoper zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het strategische-, tactische- en operationele inkoopproces in goede banen leiden waardoor we zorgdragen voor de allerbeste zorg voor onze patiënten. We ondersteunen en adviseren hierbij de interne opdrachtgevers, om zo efficiënt en effectief mogelijk in te kopen.
We verzorgen het gehele proces van aankoop tot nazorg. Om de slag te maken naar een professionele inkoopafdeling zoeken we naar een gedreven en innovatieve inkoper. Die een actieve bijdrage kan leveren aan het verder standaardiseren van het totale inkoopproces. Inkoop valt onder het vakcentrum facilitair.

Hoe je het team het beste kunt omschrijven? Specialistisch, gedreven en zelfsturend. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart. 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als inkoper bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.963,- en € 4.620,- (CAO GGZ, functiegroep 60) op basis van 36 uur. 
 • een contract voor 32 uur - 36 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand. 
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent een inkoper die weet te verbinden, je laat je niet snel uit het veld slaan en je gebruikt je kennis en kunde om te komen tot nieuwe inzichten en oplossingen. Daarbij ben je ook gedreven, hierdoor ben je in staat in een sterk veranderende organisatie toegevoegde waarde te bieden. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan: 
 • hbo+ werk- en denkniveau, en beschikt over een relevante opleiding op gebied van NEVI 2 of gelijkwaardig.
 • meerdere jaren werkervaring in soortgelijke functie.
 • kennis van het inkoopproces op meerdere gebieden, bij voorkeur niet alleen op facilitair gebied.
 • kennis van onderwerpen, zoals social return, duurzaam inkopen en patiëntparticipatie.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild in Amersfoort. Zon & Schild wordt al ruim een eeuw gebruikt als instellingsterrein voor de geestelijke gezondheidszorg en is een van onze grootste locaties. Op het omvangrijke groene landgoed vind je meerdere behandellocaties en gebouwen. Met de A28 op steenworp afstand is deze locatie goed bereikbaar.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als inkoper op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort.  

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Michel Ras (inkoper) via telefoonnummer +31 613692344. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Sluitingsdatum: 30-04-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie Harrewijn