Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 16
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Buiten kantoortijden patiënten in crisissituaties stabiliseren, jij zorgt ervoor.

Als crisisinterventor in het crisisteam buiten kantoortijden heb je de uitdaging om als eerste bij crisissituaties te zijn en te handelen. Dat doe je zelfstandig, maar onder verantwoordelijkheid van een psychiater en samen met een arts. Binnen dit multidisciplinair team wordt samen de verantwoordelijkheid voor spoedeisende behandeling vorm gegeven. 
Je draait mee in de dienstenstructuur van de regio. De crisisfunctie is 7 x 24 uur bezet; met een crisisinterventor, een arts en een psychiater vorm je een team als je buiten kantoortijden wordt ingezet.
Je draagt mede zorg voor de medisch psychiatrische behandelingen. Dit alles voor een zeer diverse populatie, alle denkbare bevolkingsgroepen, levensfasen en psychiatrische aandoeningen en combinaties hierin. Voldoende te ontdekken dus! Kortom, een gevarieerde dynamische functie met een veelvoud aan problematieken en behandelmethoden. Never a dull moment!

De  crisisdienst is  de ‘brandweer’ van de ggz. Voor jou betekent dit dat wanneer er een ggz brand is je erop afgaat. Je beoordeelt de situatie en de patiënt en neemt beslissingen zodat de situatie onder controle komt, je de-escaleert en behandelt de patiënt. Daarnaast beoordeel je psychiatrische toestandsbeelden en suïcidaliteit, bijvoorbeeld na verwijzing van een huisarts of de HAP en de politie. In jouw functie werk je outreachend in de gehele regio. De ene keer ga je naar het politie bureau, een andere keer naar de crisiskamer of de patiënt thuis.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Een prachtige kans om van betekenis te zijn bij hoog complexe situaties in de regio Eemland!
  • een contract voor 4-16 uur per week, voor de duur van een jaar.
  • salaris conform de CAO GGZ, functiegroep 60 (minimaal € 2.963,- en maximaal € 4.620,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek).
  • een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van onze selectieprocedure, wij vragen aan en vergoeden de kosten.
  • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jouw kracht ligt in de-escalerend werken en je wil je verder bekwamen in het beoordelen van complex psychiatrisch gedrag. 
Verder:
  • een afgeronde opleiding tot SPV.
  • ervaring binnen de acute psychiatrie.
  • een flexibele en collegiale instelling, om met elkaar crisissituaties het hoofd te kunnen bieden.
  • een rijbewijs B en de beschikking over een auto.
Lees meer

Met elkaar

Wij zijn GGz Centraal, specialist in geestelijke gezondheidszorg, verdeeld over vijf resultaatverantwoordelijke zorgeenheden. Onze bijna 3.000 medewerkers stimuleren wij om hun kwaliteiten te ontwikkelen en optimaal in te zetten voor de beste zorg van onze patiënten. Daarnaast werken we intensief samen met andere zorginstellingen, welzijnsorganisaties en gemeenten. Onderwerpen als samenwerking & kennisdeling, innovatie, accent op veerkracht & herstel, goed werkgeverschap en financieel krachtige bedrijfsvoering bepalen onze dagelijkse praktijk.

Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte zorg centraal staat. We bouwen aan een bedrijfsmatig gezonde en betrokken regio van GGz Centraal, waar cliënten de zorg krijgen die aansluit bij hun situatie. Hiervoor is een heldere structuur neergezet waarbinnen de teams inhoudelijk en bedrijfsmatig gefaciliteerd worden en daarnaast worden uitgedaagd om de zorg en behandeling voor cliënten continu te verbeteren.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Lees meer

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Nadia Plambeck (teamleider bedrijfsvoering) +316 20502143. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Lees meer
Solliciteren vóór: 10-05-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge van Gent
Inge van Gent

Recruitment Coördinator