Regio: Almere
Aantal uren per week: 34
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Cliënten en behandelaren van Fornhese. Als programma assistent zorg jij dat het proces vanaf verwijzing tot de eerste behandeling zo prettig mogelijk verloopt voor cliënten. Kortom, je bent er als programma assistent door: 
 • het inplannen en uitnodigen van (nieuwe) cliënten voor intakes.
 • complexe (agenda)planningen te maken en het Elektronisch Patiënten Dossier bij te houden.
 • aanspreekpunt voor cliënten en behandelaren te zijn.  
Jouw 3 nieuwe collega’s van het centraal aanmeldpunt wachten al op je. Met jou als programma assistent zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, de in- en doorstroom van cliënten coördineren en zorgen voor een soepele intakeplanning. Hoe je het team het beste kunt omschrijven? Servicegericht, gericht op samenwerken en er heerst een fijne sfeer. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. We zien wie je bent en wat je kan. Ook kun je als programma assistent bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen €1.955,- en €3.037,- (CAO GGZ, functiegroep 40) op basis van 36 uur.
 •  een contract voor 34 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.  
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent flexibel, communicatief vaardig en staat stevig in je schoenen, bij tegenslag laat jij je niet zomaar uit het veld slaan. Je schakelt met diverse cliënten/partijen en ondanks de hectiek stel je de juiste prioriteiten. Daarbij ben je accuraat en zorg je voor een strakke en effectieve planning. Je past binnen GGz Centraal zodat je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan: 
 • minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie, bijvoorbeeld als planner of ervaring in de medische administratie.
 • mbo+ werk- en denkniveau.
 • kennis van agenda beheer, administratieve processen en Excel.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen we door strategisch te verbinden, te blijven innoveren en als collega’s op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.  
 

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Fornhese polikliniek kinder- en jeugdpsychiatrie aan de Randstad in Almere, dit is jouw standplaats. Naast de regio Flevoland ben je ook werkzaam voor de regio Gooi en Vechstreek. Op de polikliniek onderzoeken en bespreken onze professionals de diagnostiek en behandelmogelijkheden samen met het gezin en het kind of de jongere. De focus ligt op het verminderen van de klachten én het ondersteunen van de omgeving.

De regio Fornhese biedt specialistische kinder- en jeugd ggz voor kinderen van 0 tot 18 jaar en hun naastbetrokkenen. Vanuit verschillende locaties en samen met ruim 325 collega’s en netwerkpartners ontfermt Fornhese zich over het totale werkgebied van GGz Centraal. Fornhese staat voor een hoge mate van professionaliteit en expertise. Zowel in de directe zorg als in de visie op werkgeverschap. Eigen initiatief, kennisdeling en constructieve samenwerking kenmerkt de collegiale manier van werken. 
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als programma assistent op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Almere.  

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Fedda Gravenberch (teamleider medische administratie) via telefoonnummer +31612486146. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.
 
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdagochtend 21 januari 2021. 

Lees meer
Sluitingsdatum: 15-01-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Anneloes Steunenberg
Anneloes Steunenberg

Recruitment Coördinator