Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Als managementassistent ben je de ondersteunende spil voor de projectmanagers. Organisatorisch leid je alles in goede banen voor projecten op het gebied van vastgoedontwikkeling en de nieuw- en verbouw van de huisvesting. Je zorgt ervoor dat alles verloopt volgens planning. Kortom, je bent er als management assistent door:  
 • het plannen van afspraken voor de projectmanager.
 • te ondersteunen bij het maken van de planning rondom de projecten.
 • de verslaglegging van vergaderingen te doen.
 • het beheren van documenten met betrekking tot vastgoedontwikkeling en nieuw- en verbouwprojecten.
 • overzicht te behouden van alle lopende projecten.
Met vier andere professionals vorm je het team vastgoedontwikkeling. Met jou als management assistent zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, vastgoedontwikkeling, huisvesting en nieuw- en verbouwprojecten binnen GGz Centraal in goede banen leiden. Wij staan aan de vooravond van de transformatie van onze twee grote instellingsterreinen in Amersfoort en Ermelo en flinke investeringen in de vernieuwing van de huisvesting.
 

Hoe je het team het beste kunt omschrijven? Vanuit elk onze eigen expertise zijn we gericht op het uitwisselen van kennis, we staan open voor advies en feedback en helpen elkaar waar nodig. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.  
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als managementassistent bij GGz Centraal rekenen op:  
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.955,- en € 3.326,- (CAO GGZ, functiegroep 45) op basis van 36 uur.  
 • een contract voor contract voor 24-36 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.  
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. 
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.   
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.  
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.  
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent nauwkeurig en werkt planmatig, zo houd je overzicht op de lopende projecten. Daarbij ben je ook goed in het scheiden van hoofd- en bijzaken om de juiste prioriteiten te stellen. Je past binnen GGz Centraal als je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan:  
 • een afgeronde hbo-opleiding tot managementassistent, secretaresse of een andere vergelijkbare opleiding.
 • meerdere jaren aantoonbare secretariële werk- of projectervaring.
 • uitstekende beheersing van het MS office pakket, inclusief Sharepoint en Teams.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen we door strategisch te verbinden, te blijven innoveren en als collega’s op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.  
 

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek?  Zon & Schild in Amersfoort. Met de A28 op steenworp afstand is deze locatie goed bereikbaar.  Op dit moment werk je echter voornamelijk vanuit huis.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in managementassistent op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort.    

Wil je meer informatie over de vacature? App of bel dan met Hans Hoepel (directeur vastgoedontwikkeling) via +31 6 51 35 45 08 of Alette Janssen (adviseur vastgoedontwikkeling) via +316 13904989. Voor vragen over desollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.  
 
Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.  
Lees meer
Sluitingsdatum: 07-01-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Anneloes Steunenberg
Anneloes Steunenberg

Recruitment Coördinator