Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 2
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: MBO HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Als lid van de cliëntenraad Emerhese krijg je de kans je in zetten voor de belangen van de cliënten bij Emerhese. Dit zien wij dan ook als de belangrijkste en mooiste taak. Het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van cliënten is vastgelegd in de Wet medezeggenschap cliënten Zorginstellingen en de Jeugdzorgwet. Deze wet geeft cliënten het recht om over een aantal onderwerpen binnen de zorginstelling mee te denken en advies te geven. Denk hierbij aan onderwerpen die direct van invloed zijn op cliënten: het behandelplan, visie op zorg, voeding, vastgoedontwikkeling en activiteiten-aanbod. Op het moment telt de cliëntenraad 3 enthousiaste leden, wij vormen sinds 1 maart 2020 de cliëntenraad Emerhese. Met hoe meer leden we zijn, des te meer we voor de cliënten kunnen betekenen! 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Het werk in de cliëntenraad is erg leerzaam, het is leuk en je bouwt een mooi cv op.
De voordelen op een rijtje:
  • ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen; denk aan het oefenen van communicatieve vaardigheden, het nemen van verantwoordelijkheid en samenwerken in een groep.
  • de mogelijkheid om onder andere cursussen te volgen en/of scholingsdagen bij te wonen.
  • enthousiaste collega raadsleden. 
  • het opbouwen van een mooi cv.
  • een vergoeding voor je inzet en je gemaakte reiskosten.
  • een vrijwilligersovereenkomst met een proefperiode van een aantal maanden. 
De locaties van Ggz Centraal vind je in het midden van het land. Het werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. De cliëntenraad Emerhese werkt vanuit Amersfoort waar zij een eigen kantoor hebben op Zon en Schild, Utrechtseweg 266.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

• het is een pre dat je in behandeling bent (geweest) bij Emerhese.
• je wil graag actief meedenken en opkomen voor de belangen van je mede-cliënten.
• je bent in de gelegenheid om twee wekelijks een uur met de vergaderingen mee te doen. 
• je hebt respect voor elkaars ideeën en normen & waarden.
Lees meer

Met elkaar

Als raadslid ben je met veel verschillende mensen in contact. Naast onze eigen tweewekelijkse vergadering hebben wij regelmatig overleg met directie, werken we samen met een bewonersraad en onderhouden wij goed contact met de cliënten bij Emerhese. Tenslotte nodigen we soms medewerkers uit die zich bezighouden met specifieke aspecten binnen GGz Centraal. Zij kunnen bij ons terecht met vragen, of komen juist uitleg geven over hun beleid en werkzaamheden.
Lees meer

Versterk ons

Wil jij samen met ons de zorg verbeteren of heb je nog vragen over onze vacature? Stuur ons dan een mail: clientenraademerhese@ggzcentraal.nl, of bel met ondersteuner Rolienke de Bruine: +31 612553312.
Lees meer
Solliciteren vóór: 19-10-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge
Inge

Recruitment Coördinator