Regio: Ermelo
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Patiënten met complexe angst- en dwangstoornissen die onder behandeling zijn in ons hoog specialistisch behandelcentrum Marina de Wolf. Door het bieden van individuele- en groepstherapieën help je de patiënten naar herstel. Kortom, je bent er als basispsycholoog door:
 • het doen van intakes en het onder supervisie opstellen van behandelplannen in een multidisciplinair teamverband.
 • onder supervisie complexe psychodiagnostiek (inclusief psychodiagnostisch onderzoek en cognitief gedragstherapeutische casusconceptualisatie) uit te voeren. 
 • het geven van individuele- en groepstherapieën onder supervisie.
 
Jouw nieuwe collega’s van de afdeling Marina de Wolf wachten al op je. Met jou als basispsycholoog zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het behandelen van patiënten met complexe angst- en dwangstoornissen. Zij hebben vaak onvoldoende baat gehad bij eerdere behandelingen. Marina de Wolf maakt onderdeel uit van het Centrum voor Psychotherapie. Samen behandelen we patiënten met ernstige en comorbide aandoeningen uit het hele land. Het Centrum voor Psychotherapie is een derdelijns centrum voor (dag)klinische psychotherapie, waar specialisten in angst- en dwangstoornissen (Marina de Wolfcentrum), vroegkinderlijk trauma (afdeling Transit) en complexe persoonlijkheidsstoornissen (afdeling Zwaluw & Enk) elkaar letterlijk vinden in een geheel nieuwe samenwerkingsvorm.

De (dag)klinische psychotherapeutische behandelingen zijn gericht op blijvende verandering en het weer vlot trekken waar de patiënt eerder vastliep in zijn of haar leven. De behandelingen zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Binnen dit behandelcentrum wordt het netwerk van de patiënt standaard betrokken bij de behandeling. Naast klachtenreductie en verbetering van het persoonlijk functioneren is behandeling ook expliciet gericht op het (weer) innemen van voor diegene belangrijke maatschappelijke rollen en op het leren omgaan met restklachten.

Hoe je het team het beste kunt omschrijven? Hecht, gericht op samenwerken en we delen kennis en ervaring. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.  

 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als basispsycholoog bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.963,- en € 4.620,- (CAO GGZ, functiegroep 60) op basis van 36 uur. 
 • een contract voor 32-36 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand. 
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
Wij bieden masterpsychologen de mogelijkheid deel te nemen aan het Programma Ontwikkeling voor Masterpsychologen en Orthopedagogen (PrOMO). Dit programma is vanuit onze P-opleiding ontwikkeld om de masterpsychologen en orthopedagogen binnen GGz Centraal te begeleiden en inspireren in hun loopbaan. Het programma bestaat uit een reeks klinische lessen, intervisiemomenten en e-learnings.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij hebt een flexibele instelling en goede communicatieve vaardigheden richting jouw collega’s en de patiënten. Daarbij ben je ook transparant in (be)handelen, zodat de verwachtingen over en weer duidelijk zijn. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de patiënt altijd voorop stelt. Ook heb je voor deze baan: 
 • minimaal 4-5 jaar werkervaring als psycholoog.
 • een lidmaatschap van de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie of in opleiding hiertoe.
 • kennis van en ervaring met cognitief gedragstherapeutische behandeling van patiënten met angst- en dwangstoornissen. Een pré is ervaring met de behandeling van patiënten met (co-morbide) autisme spectrum stoornissen.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen we door strategisch te verbinden, te blijven innoveren en als collega’s op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.
 
Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Veldwijk in Ermelo. Veldwijk is een begrip in de regio en wordt al sinds 1886 gebruikt als ggz instellingsterrein. Midden in de bossen en opgebouwd uit vele gebouwen en behandellocaties vormt Veldwijk onze grootste locatie. Met de A28 op steenworp afstand en het treinstation van Ermelo op het landgoed zelf is deze locatie goed bereikbaar.  
 
De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap. 
 
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als basispsycholoog op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Ermelo. Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Stefan van Luik (teamleider bedrijfsvoering) via +316 20747917 of met Miranda Boon (teamleider zorg) via +316 83343258. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.  
 
Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. 
 
Lees meer
Sluitingsdatum: 18-01-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Anneloes Steunenberg
Anneloes Steunenberg

Recruitment Coördinator