Regio: Almere
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Meedenken over diagnostiek en over indicaties voor de verschillende therapieën in het deelspecialisme persoonlijkheidsstoornissen. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan het bewaken en verbeteren van het behandelproces bij patiënten met complexe persoonlijkheidsproblematiek. Bij De Meregaard in Almere zijn we op zoek naar een enthousiaste gz-psycholoog of psychotherapeut met ervaring in Mentalization-Based Treatment (MBT) of de wens zich op dit gebied te ontwikkelen.

Als onderdeel van een multidisciplinair behandelteam werk je nauw samen met de verschillende disciplines binnen het deelspecialisme persoonlijkheidsstoornissen. Je denkt mee over diagnostiek en over indicaties voor de verschillende therapieën. Daarnaast heb je een actieve rol in het bewaken en verbeteren van het behandelproces bij patiënten met complexe persoonlijkheidsproblematiek. Ook geef je psychotherapie; individueel en in groepsverband.

Om bij te dragen aan een gezond opleidingsklimaat binnen de afdeling geef je supervisie en werkbegeleiding aan collega’s (die de P-opleiding volgen). Voor MBT is er eenmaal in de zes weken teamsupervisie door een externe supervisor.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

 • contract voor 24-32 uur per week voor onbepaalde tijd; 
 • een gecombineerde functie tot een fulltime dienstverband behoort eventueel tot de mogelijkheden;
 • salaris is conform de CAO GGZ in functiegroep 65-70 (minimaal € 3.465,- en maximaal € 6.564,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek) inschaling is afhankelijk van ervaring en functie; 
 • een actief scholingsbeleid waaronder een persoonlijk studiebudget; 
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en de kosten worden vergoed.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

 • geregistreerd psychotherapeut met BIG-registratie (ingeschreven als lid bij de NVRG) of een afgeronde opleiding tot gz-psycholoog met BIG-registratie; 
 • affiniteit met de doelgroep complexe persoonlijkheidsstoornissen; 
 • plezier in intensief samenwerken in teamverband en je bent iemand die de verbinding aan gaat met zowel patiënt als collega; 
 • ervaring met groepspsychotherapie; 
 • ervaring met verschillende behandelvormen, waaronder EMDR , schematherapie en kennis van multidisciplinaire behandelrichtlijnen.
Lees meer

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten.

Regio Flevoland is een jong en dynamisch deel van GGz Centraal. Binnen onze moderne psychiatrie zijn ambulante-, klinische- en deeltijdbehandeling geïntegreerd. Ook hebben wij een eigen afdeling psychodiagnostiek die ondersteunende screeningen en onderzoeken afneemt.
Binnen het deelspecialisme persoonlijkheidsstoornissen wordt gewerkt met verschillende therapeutische methodes waaronder schematherapie en MBT.

Werken binnen onze regio betekent dat je volop je innoverend vermogen kunt inzetten, dat de samenwerking met collega’s open en toegankelijk is, dat jouw mening er toe doet en bijdraagt aan de continue verbetering van onze zorg aan patiënten.

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Lees meer

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Cri-Cri Gouw (teamleider) +31 683219607. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Lees meer
Solliciteren vóór: 22-03-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Yvette Scheltinga
Yvette Scheltinga

Recruitment Coördinator