Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO/WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Kwetsbare ouderen met psychiatrische problematiek. Patiënten waarbij de psychiatrische, cognitieve en somatische toestand tot gezondheidsproblemen, gedragsproblemen en/of interactieproblemen leiden. Als verpleegkundig specialist vervul je de rol van medebehandelaar of regiebehandelaar. Kortom, je bent er als verpleegkundig specialist door:
 • intakes te verrichten, onderzoek te doen en werkdiagnoses te stellen.
 • behandelplannen op te stellen.
 • te zorgen voor continuïteit, uitvoering, controle en evaluatie van onderzoek en behandeling in een multidisciplinair samenwerkingsverband.
 • binnen het vastgestelde kader medicamenteuze interventies en somatisch onderzoek te verrichten.
 • in de toekomst een rol te spelen bij de begeleiding van een verpleegkundig specialist in opleiding.
Met jouw collega zorgprofessionals vorm je het team ambulante ouderen. Met jou als verpleegkundig specialist zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het behandelen van oudere kwetsbare (“frail”) patiënten vanaf 60 jaar, in hun dagelijkse omgeving. Het behouden en bevorderen van gezonde leefstijl is in de behandeling één van onze kernthema’s. 
GGz Centraal wil op landelijk niveau een voortrekkersrol spelen in de behandeling van ouderen met een psychiatrische kwetsbaarheid. Ook de promotie van gezonde leefstijl vormt een speerpunt. Als verpleegkundig specialist kan jij een belangrijke rol spelen in het slaan van bruggen tussen deze twee pijlers. 

Hoe je het team het beste kunt omschrijven? Professioneel, creatief en betrokken. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart. 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. We zien we je bent en wat je kan.Ook kun je als verpleegkundig specialist bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.963,- en € 4.620,- (CAO GGZ, functiegroep 60) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 28-32 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. 
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.  
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent ambitieus en bouwt graag mee aan de verdere ontwikkelingen in de behandeling van ouderen met psychiatrische problematiek en aan onze opnamekliniek ouderen. Daarbij kan je goed samenwerken en zorg je zo voor verbinding met je directe collega’s, de collega's van de opnamekliniek en de verschillende ketenpartners in de regio Eemland. Je past binnen GGz Centraal als je net als je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan:  
 • een BIG-registratie als verpleegkundig specialist ggz onder artikel 14 (of lopende in die procedure).
 • affiniteit met ambulant werken en ervaring met de doelgroep, zowel met betrekking tot diagnostiek als behandeling. 
 • enige werkervaring in de specialistische ggz.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? De Westsingel in Amersfoort, op loopafstand vanaf centraal station Amersfoort aan de rand van het centrum. Een brede locatie met verschillende behandelteams: het team Ouderenpsychiatrie Ambulant, het FACT-team Stadskern, de teams Fornhese en Emerhese, het HYPE-team en het Diagnostiek- en Vroege Interventie (DVI)-team. 
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als verpleegkundig specialist op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort.  

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Wilma van Gelder (teamleider bedrijfsvoering) via +31 622731019. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.  

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. 
Lees meer
Solliciteren vóór: 17-02-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge van Gent
Inge van Gent

Recruitment Coördinator