Regio: Hilversum Bussum
Aantal uren per week: 24
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? De medewerkers binnen jouw FACT (Flexible Assertive Community Treatment)-team. In samenwerking met jouw collega teamleider en clusterleiding ben je verantwoordelijk voor een adequate bedrijfsvoering en lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van onze FACT-teams. Kortom, je bent er als teamleider bedrijfsvoering door:

 • aansturing te geven aan twee zelfstandige teams, circa 10-12 medewerkers per team.
 • werkoverleggen/jaargesprekken te organiseren en te voeren.
 • mede verantwoordelijk te zijn voor een effectieve en efficiënte uitvoering van activiteiten én processen, en te zorgen voor een financieel gezonde bedrijfsvoering.
 • inhoudelijke ontwikkeling van het team en cluster te stimuleren, dit in samenwerking met de
 • coördinerend experts.
 • de rol van projectleider aan te nemen voor diverse projecten.
 • deel te nemen aan het teamleidersoverleg, mede beleid te bepalen en vorm te geven. 

Jouw nieuwe collega’s van de 4 FACT-teams binnen regio Gooi & Vechtstreek wachten al op je. Van deze FACT-teams zijn er 2 gevestigd in Hilversum, de andere in Bussum en Huizen. Wij zijn met circa 60-65 zorgprofessionals. Het kernteam FACT waar je onderdeel van uitmaakt bestaat uit 2 clusterhoofden, 2 teamleiders en 4 coördinerend experts. De beide rollen van teamleider zijn nog vacant. Met jou als teamleider bedrijfsvoering zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het behandelen en begeleiden van mensen met een ernstig psychiatrische aandoening.

Binnen elk FACT-team werken verschillende hulpverleners samen. Er wordt gewerkt vanuit het principe van Herstel Ondersteunende Zorg. Behandeling en begeleiding vindt plaats in de eigen omgeving van de cliënt. Samenwerking met (externe) ketenpartners en goede communicatie met familie en naasten is daarbij het uitgangspunt. Door de FACT methodiek houden patiënten zich steeds vaker staande in de maatschappij en krijgen ze mogelijkheden om aan hun eigen herstel te werken.
Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Een enthousiast team in opbouw, we zeggen wat we doen en we leren van en met elkaar. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.

Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun  je als teamleider bedrijfsvoering bij GGz Centraal rekenen op:  
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.553,- en € 4.131,- (CAO GGZ, functiegroep 55) op basis van 36 uur. Afhankelijk van de opleidingsachtergrond (hbo zorgmanagement) en eventuele opleidingsmogelijkheden behoort inschaling/doorgroei tot een hogere functiegroep tot de mogelijkheden. 
 • een contract voor 24 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.     
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. 
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.   
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent communicatief vaardig, waardoor je benaderbaar bent, vertrouwen wint en mensen kunt verbinden. Daarnaast ben je ook een aanjager en daardoor in staat om anderen actief mee te laten denken over de professionalisering van het team en hun persoonlijke ontwikkeling. Zodat het niveau van zorg gegarandeerd is. Je past binnen GGz Centraal als je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan: 
 • een afgeronde hbo-opleiding binnen de gezondheidszorg, aangevuld met een bedrijfskundige opleiding of relevante management opleiding. 
 • relevante vakkennis van primaire en ondersteunende administratieve processen binnen de GGz.
 • ervaring in het operationeel aansturen en coachen van een team.
 • ervaring met veranderingsprocessen.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen we door strategisch te verbinden, te blijven innoveren en als collega’s op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.  

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? De regio Gooi & Vechtstreek kent vier FACT-teams. Twee FACT-teams gevestigd in Hilversum, een FACT-team Gooise Meren/Weesp en FACT-team Huizen. De FACT-teams bieden ambulante zorg aan circa 125-250 cliënten met ernstige psychiatrische aandoeningen, in combinatie met problemen op andere levensterreinen (wonen, werken, financiën, sociale relaties en vrijetijdsbesteding). De behandeling vindt bij voorkeur plaats in de eigen leefomgeving, in goed overleg met de patiënt en zijn of haar maatschappelijk steunsysteem.
 
De regio Gooi- en Vechtstreek ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zeven gemeenten. Vanuit onze locaties in Bussum, Hilversum, Laren en Huizen werken wij samen met zo’n 440 collega’s. Regie geven, kennis delen, lef en energie tonen, vertrouwen en gastgericht zijn kenmerken het kompas dat richting geeft aan onze visie op patiëntenzorg én werkgeverschap binnen regio Gooi- en Vechtstreek.

Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als teamleider bedrijfsvoering op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in de regio Gooi en Vechtstreek. 

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Bert Tijssen (hoofd bedrijfsvoering) via +31 640848816. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij team Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.  

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 21-01-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie Harrewijn
Jettie Harrewijn

Recruitment Coördinator