Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 24
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: MBO HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Cliënten die volgens de FACT (Flexible Assertive Community Treatment) methodiek in hun eigen omgeving worden behandeld. Als ambulant verpleegkundige bied je begeleiding en behandeling aan een uitdagende doelgroep, dat doe je outreachend en herstelgericht. Kortom je bent er als ambulant verpleegkundige door:
 • praktische ondersteuning te bieden bij het werken aan eigen behandeldoelen van jouw cliënten.
 • tijdig te signaleren als het thuis minder goed gaat en meer zorg geïndiceerd is.
 • herstelgericht te werken, in nauwe samenwerking met familie/naasten en onze ketenpartners.
 • samen te werken op zowel team- als organisatieniveau.
Jouw nieuwe collega’s van het FACT-team Stadskern wachten al op je. Met jou als ambulant verpleegkundige zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, behandeling en begeleiding te bieden aan mensen met psychiatrische problematiek die vaak gepaard gaat met problemen op andere levensterreinen (wonen, werken, sociale contacten, financiën etc.). Wij bieden deze behandeling en begeleiding in de eigen omgeving van de cliënt. Als team werken we systemisch: wij kijken niet alleen naar de problemen en krachten van de cliënt zelf, maar werken binnen de behandeling zoveel mogelijk actief samen met het sociale systeem rondom de cliënt.

Hoe je het team het beste kunt omschrijven? Professioneel, enthousiast, gedreven en gericht op kwaliteit van zorg. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. We zien wie je bent en wat je kan. Ook kun je als ambulant verpleegkundige bij GGz Centraal rekenen op:  
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.955,- en € 3.326,- (CAO GGZ, functiegroep 45) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 24 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.  
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent initiatiefrijk en hebt inlevingsvermogen waardoor je onze cliënten op de juiste wijze kunt ondersteunen. Uiteraard kan je omgaan met conflicten, zodat je te allen tijde het overzicht en de rust weet te behouden. Je past binnen GGz Centraal als je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding tot verpleegkundige (mbo niveau 4 of mbo niveau 6) met BIG registratie.
 • affiniteit met de doelgroep en bij voorkeur ervaring met ambulant werken.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? De Westsingel in Amersfoort, op loopafstand vanaf centraal station Amersfoort aan de rand van het centrum. Een brede locatie met verschillende behandelteams: het team Ouderenpsychiatrie, het FACT-team Stadskern, de teams Fornhese en Emerhese, het HYPE-team en het Diagnostiek en Vroege Interventie (DVI)-team.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als ambulant verpleegkundige op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Annelies Rooiman (teamleider bedrijfsvoering) via +31 612853052.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.
Lees meer
Solliciteren vóór: 12-01-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge van Gent
Inge van Gent

Recruitment Coördinator