Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Als expert DBC/EPD en zorgbemiddeling ondersteun, controleer en adviseer je de behandelorganisatie. Je helpt mee aan het ontwikkelen van een goed (logistiek) administratief proces en levert een bijdrage aan administratieve projecten. Kortom, je bent er als expert DBC/EPD en zorgbemiddeling door: 
 • een belangrijke bijdrage te leveren in de rol van expert EPD (User) en interne controle.
 • het adviseren, controleren en signaleren van de door de behandelorganisatie geregistreerde (patiënt)gegevens.
 • als vraagbaak en monitoring op het gebied van DBC’s, WLZ, LGGz en onderaanneming te fungeren en nieuwe wet- en regelgeving in het proces te implementeren.
 • als vraagbaak voor gemeenten, verwijzers, behandelaars, zorgverzekeraars en indicatieorganen.
 • trainingen te verzorgen en voorlichting te geven.
Jouw nieuwe collega’s van medische administratie en expertteams Eemland wachten al op je. Met jou als expert DBC/EPD en zorgbemiddeling zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het administratief ondersteunen van de behandelorganisatie.  De medische administratie en de expertteams vormen de administratieve spil binnen de RVZe. Deze afdelingen spelen een belangrijke rol in de primaire processen en de productieregistratie. Daarnaast ondersteunt de medische administratie de behandelorganisatie op verschillende manieren.
Het expertteam is een nieuw team binnen onze RVZe en dit team heeft alle kennis in huis om de organisatie te adviseren als het gebied van alle financieringsvormen.  Het team bestaat uit een DBC/EPD team en een team zorgbemiddeling.

Hoe je ons team kunt omschrijven? Collegiaal en proactief. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart. 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. We zien wie je bent en wat je kan. Ook kun je als expert DBC/EPD en zorgbemiddeling bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.955,- en € 3.326,- (CAO GGZ, functiegroep 45) op basis van 36 uur. De functie wordt voorlopig in functiegroep 45 ingeschaald. De functie is in ontwikkeling en zal gewogen worden waarbij de uitkomst bepalend zal zijn voor de definitieve inschaling.
 • een contract voor 32 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand. 
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid, een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij hebt een sterk analytisch vermogen. Je adviseert gevraagd en ongevraagd over de verbetering van processen. Daarbij ben je ook stressbestendig, zodat je goed kan omgaan met werkdruk en hectische situaties. Je past binnen GGz Centraal als je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan: 
 • hbo werk- en denkniveau en bij voorkeur in het bezit van een hbo diploma.
 • ruime medisch administratieve ervaring, met kennis van financieringsvormen binnen de ggz.
 • bij voorkeur ruime kennis van Word, Excel en USER (Ziekenhuis Informatie Systeem) en wet- en regelgeving binnen de ggz.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen we door strategisch te verbinden, te blijven innoveren en als collega’s op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild in Amersfoort. Zon & Schild ligt in een goed bereikbare en bosrijke omgeving aan de rand van Amersfoort. Wij bieden een breed behandelaanbod aan patiënten met sterk uiteenlopende ziektebeelden en zorgbehoeften. Wij bieden zowel acute als langdurige zorg, wij kennen open en gesloten afdelingen en afdelingen voor zowel volwassenenpsychiatrie als ouderenpsychiatrie.     

De resultaatverantwoordelijke zorgeenheid Eemland ontfermt zich over een breed werkgebied. Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte transmurale patiëntenzorg in de keten centraal staat. Samenwerking, optimalisatie en innovatie vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap. 
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als expert DBC/EPD en zorgbemiddeling op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort.  

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Berend Toller (hoofd Registratie & Administratie), via telefoonnummer +31 612235711. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. 
Lees meer
Sluitingsdatum: 30-12-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge van Gent

Recruitment Coördinator