Regio: Barneveld
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Voor volwassenen met ernstige psychische aandoeningen (EPA). Je behandelt vanuit het FACT-team mensen die een ernstige psychiatrische aandoening hebben in combinatie met problemen op andere levensterreinen (wonen, werken, sociale contacten, financiën etc.). Deze behandeling vindt plaats in de eigen omgeving van de cliënt. Kortom, je bent er als gz-psycholoog door:  
 • het doen van intakes en het in multidisciplinair teamverband ontwikkelen en opstellen van behandelplannen, het evalueren en zo nodig bijstellen daarvan.
 • uitvoeren van de rol van regiebehandelaar.
 • het geven van individuele behandelingen en/of groepsbehandelingen.
 • het geven van werkbegeleiding en supervisie aan gz-psychologen in opleiding of basispsychologen.
 • contact te leggen en onderhouden met externe begeleiders, behandelaars en het sociaal domein.
 • systeemgericht te werken.
Met 19 andere professionals vorm je het FACT-team in Barneveld. Met jou als gz-psycholoog zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk; het ondersteunen, begeleiden en behandelen van patiënten met ernstig psychiatrische aandoeningen (EPA). Het multidisciplinaire FACT-team Barneveld-Nijkerk-Veenendaal heeft als taak EPA-patiënten in de regio door middel van de FACT-methodiek te behandelen en te ondersteunen. Binnen het FACT-team wordt er behandeld volgens de multidisciplinaire richtlijnen en conform het handboek FACT. De visie zijn de uitgangspunten van de Herstel Ondersteunende Zorg. Je werkt outreachend waarbij samenwerking met ketenzorgpartners hoog in het vaandel staat. We doen er alles aan om de lijnen naar onze ketenpartners zo kort mogelijk te houden. In het team is er ruimte voor persoonlijke inbreng en de mogelijkheid om nieuw behandelaanbod vorm te geven.

Hoe je het team het beste kunt omschrijven? Wij zijn een hecht, open en collegiaal team: we zijn er ook voor elkaar. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart. 

 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als gz-psycholoog bij GGz Centraal rekenen op:  
 • een bruto maandsalaris tussen € 3.465,- en € 5.439,- (CAO GGZ, functiegroep 65) op basis van 36 uur.  
 • een contract voor 24 - 32 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.   
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. 
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.   
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.  
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.  
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent zelfstandig en ook een teamplayer. Je werkt immers ambulant maar ook in het multidisciplinaire team. Daarbij ben je ook open en toegankelijk zodat jij bij ingewikkelde casuïstiek de hulpvraag weet te stellen maar ook hulp weet te bieden. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding tot gz-psycholoog met BIG-registratie.
 • een (bijna) afgeronde opleiding cognitieve gedragstherapie.
 • een rijbewijs en beschikking over eigen vervoer. 
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen we door strategisch te verbinden, te blijven innoveren en als collega’s op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.  
Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Onze locatie aan de Bouwheerstraat in Barneveld, nabij het centrum. Op deze locatie kunnen volwassenen terecht voor ambulante en deeltijdbehandeling van psychische, psychiatrische en verslavingsproblematiek. Het FACT-team heeft hier tevens zijn thuisbasis en werkt vanuit daar in de driehoek Barneveld-Nijkerk-Veenendaal.
De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap.   
 
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als gz-psycholoog op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Barneveld. 
Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Pieter Klaasse (klinisch psycholoog) via +31 6 23813169. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.  

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.  
 
Lees meer
Sluitingsdatum: 07-12-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Yvette Scheltinga
Yvette Scheltinga

Recruitment Coördinator