Regio: Amersfoort Hilversum Ermelo Almere
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie? Volwassenen met psychologische problemen en stoornissen. GGz Hulp Online is de volledig online zorg, 24/7 bereikbaar. 
Onze cliënten werken meerdere keren per week, met verschillende disciplines, vanuit verschillende invalshoeken aan hun herstel. Dit vereist samenspel, planning en timing. De benadering is persoonlijk. De behandeling past in het leven van de cliënt. We betrekken de thuissituatie en de leefstijl in de behandeling. Kortom, je bent er als klinisch psycholoog en tevens regiebehandelaar door:
 • een belangrijk aandeel te hebben in de beeldvorming van online behandelen en de geboden behandelinterventies binnen GGz Hulp Online.
 • onderzoek te initiëren, om aan te tonen dat de geboden behandelinterventies op een verantwoorde wijze toegepast kunnen worden.
 • nieuwe behandelinterventies te introduceren in het volledig online team en in de behandeling van onze cliënt.
 • het verrichten van trans diagnostisch onderzoek.
 • vorm en sturing te geven aan het multidisciplinair team, betrokken bij de behandeling.
Jouw nieuwe collega’s van GGz hulp online, onderdeel GGz Centraal, wachten al op je. Met jou als klinisch psycholoog zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het bieden van gespecialiseerde online geestelijke gezondheidszorg aan volwassenen met psychologische problemen of stoornissen. Hierbij hebben we een duidelijk focus op de eindigheid van de behandeling, zonder onze cliënten het gevoel te geven dat we hem abrupt laten vallen. Nazorg op maat. Dit is wat de eerste cliënten ons allemaal teruggeven! Hier zijn we enorm trots op!
Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Als startend label zijn wij opzoek naar pioniers, ondernemende, moderne, innovatieve professionals. Nieuwe collega’s die van aanpakken weten en het als hun taak zien verwachtingen te overtreffen. 
Maar belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als klinisch psycholoog bij rekenen op:
 • afhankelijk van jouw voorkeur een contract voor 20 - 36 uur per week voor onbepaalde tijd.
 • een bruto maandsalaris tussen € 4.206,- en € 6.564,- (CAO GGZ, functiegroep 70) op basis van 36 uur.
 • werken vanuit huis en flexibele werktijden.
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijne extra aan het einde van het jaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling. Prettig voor later!
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, een aanvullende pensioenregeling of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent een ondernemende, zelfstandige, innovatieve professional. Daarmee wil je grenzen verleggen op het gebied van online behandelen. Uiteraard heb je ook een actieve,  inspirerende en motiverende basishouding.  Je past binnen GGz Hulp Online als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een BIG registratie als klinisch psycholoog of klinisch neuropsycholoog, met een VGCt registratie.
 • minimaal 2 jaar werkervaring als klinisch psycholoog in de specialistische GGZ.
 • ervaring, interesse en deskundigheid in het onderzoek en de diverse behandelmogelijkheden van de diverse doelgroepen.
 • je deelt graag kennis door werkbegeleiding en supervisie te geven en hebt daar bij voorkeur ook ervaring mee.
 • een duidelijke digitale GGZ visie en je wilt bijdragen aan de ontwikkeling van GGz Hulp Online.
 • de visie van transparant in (be-)handelen, optimistische attitude en bij uitstek een teamspeler.
 • een flexibele werkhouding, je bent bereid om je werkuren over minimaal 4 dagen per week te spreiden én  ook om geregeld in de avond en/of in het weekend een aantal uren te willen werken.
 • een goed toegeruste werkplek, conform Arbo richtlijnen met goed functionerende wifi verbinding.
Lees meer

Met elkaar

Het nieuwste label van GGz Centraal, GGz Hulp Online (www.ggzhulponline.nl) biedt specialistische geestelijke gezondheidzorg zonder barrières door deskundige therapeuten, voor iedereen, direct beschikbaar, op elk tijdstip van de dag, vanaf elke plek in de wereld, thuis, op het werk of op reis. Online behandelen heeft de toekomst!
Om dit aan te tonen, heb jij als klinisch psycholoog een vooraanstaande rol.
 
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als klinisch psycholoog op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal bij GGz Hulp Online.
Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Yvette Kilian (klinisch psycholoog, teamleider) via +31 6 1224 6074. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.
 
Lees meer
Solliciteren vóór: 15-02-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Yvette Scheltinga
Yvette Scheltinga

Recruitment Coördinator