Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 28
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

GGz Centraal is onderverdeeld in Resultaat Verantwoordelijke Zorgeenheden (RVZe's). Deze worden administratief ondersteund door de medische administratie. Jij als medewerker medische administratie primaire proces voert samen met jouw collega’s administratieve werkzaamheden uit voor de RVZE Eemland.
Kortom, je bent er als medewerker medische administratie primaire proces door: 
 • het bewaken, controleren, signaleren en corrigeren van geregistreerde (cliënt)gegevens.
 • ondersteuning te bieden bij de behandelplan en evaluatiecyclus en de caseload van behandelaren.
 • vraagbaak te zijn voor behandelaren, cliënten en externe partijen, zowel telefonisch als persoonlijk.
 • het registreren van activiteiten in het EPD tijdens behandeling, overplaatsing en ontslag
 • dossieraanvragen te verzorgen cliënten in behandeling.
 • de aanwezigheid te bewaken van indicaties WLZ, LGGz en onderaanneming.
Jouw nieuwe collega’s van de medische administratie wachten al op je. Met jou als medewerker medische administratie primaire proces zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, zorgen voor een correcte en kwalitatief goede administratie. De medische administratie bewaakt, controleert, faciliteert en signaleert ten aanzien van de juistheid, tijdigheid en kwaliteit van het zorg-administratieve proces. Hiernaast biedt de medische administratie ondersteuning aan de behandelorganisatie in brede zin.

Hoe je het team het beste kunt omschrijven? Collegiaal en proactief. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart. 
Lees meer

Wat neem je mee?

Jij bent klantgericht en gastvrij. Patiënten en collega’s worden door jou goed geholpen en doorverwezen. Uiteraard ben je ook stressbestendig zodat je jouw hoofd koel houdt in hectische situaties. Je past binnen GGz Centraal als je wilt bijdragen aan de allerbeste zorg, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 richting administratie.
 • ervaring met (medisch) administratieve processen.
 • goede digitale vaardigheden (kennis van User is een pré).
 • kennis van financieringsprocessen in de medische sector of de bereidheid je deze kennis eigen te maken.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. We zien wie je bent en wat je kan. Ook kun je als medewerker medische administratie bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen €1.955,-  en €3.037,- (CAO GGZ, functiegroep 40) op basis van 36 uur. 
 • contract voor 24 - 28 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand. 
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen we door strategisch te verbinden, te blijven innoveren en als collega’s op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon en Schild in Amersfoort. Zon & Schild ligt in een goed bereikbare en bosrijke omgeving aan de rand van Amersfoort. Wij bieden een breed behandelaanbod aan patiënten met sterk uiteenlopende ziektebeelden en zorgbehoeften. Wij bieden zowel acute als langdurige zorg, wij kennen open en gesloten afdelingen en afdelingen voor zowel volwassenenpsychiatrie als ouderenpsychiatrie.  

De resultaatverantwoordelijke zorgeenheid Eemland ontfermt zich over een breed werkgebied. Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte transmurale patiëntenzorg in de keten centraal staat. Samenwerking, optimalisatie en innovatie vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap. 
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als medewerker medische administratie op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort.  

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Erica Blokhuis, teamleider medische administratie, via telefoonnummer +316 12862290. Voor vragen over de  sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. 
Lees meer
Sluitingsdatum: 20-10-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge van Gent Recruitment

Recruitment Coördinator