Regio: Ermelo
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO/WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

De ontwikkelingen van kinderen en jongeren (weer) op gang brengen. Jij zorgt ervoor!

Als verpleegkundig specialist verleen jij medisch specialistische zorg aan kinderen tussen de 6 en 18 jaar, de ouders/ verzorgers en eventuele andere organisaties om in alle milieu's de context te verstevigen en de ontwikkeling van het kind weer op gang te brengen. Dit doe je binnen een multidisciplinair behandelteam, waarin je samenwerkt met de kinder- en jeugdpsychiaters en andere behandelaars. Binnen dit team heb jij de rol van regiebehandelaar, je doet de intakes en bent actief betrokken bij het opstellen van het behandelplan. Binnen het vastgestelde behandelplan verricht jij medicamenteuze controles en daarbij behorende (diagnostische) onderzoeken, ben je alert op veranderingen in de situatie en onderneemt daarin de benodigde acties. Daarnaast begeleid je de verpleegkundig specialist in opleiding in zijn/haar leer- en ontwikkelproces.

Fornhese zet zich actief in voor de transformatie van zorg en is in samenwerking met ketenpartners om de hulpverlening goed vorm te geven, zoveel mogelijk dichtbij de thuissituatie van het kind. Dit jaar ligt de focus in het team op het implementeren van het positieve gezondheidsmodel van Machteld Huber, is er aandacht voor destigmatisering en voor lifestyle. Vanuit jouw expertise denk je mee over deze ontwikkelingen en vind je het leuk om nieuwe ideeën met ons te delen!

Het polikliniekteam waarin je gaat werken bestaat uit 20 medewerkers in verschillende disciplines, zoals een psychiater, klinisch psychologen, gz-psychologen, systeemtherapeuten, vaktherapeuten, psychodiagnostisch medewerkers, intensief psychiatrisch gezinsbegeleiders, en diverse opleidingsplaatsen. De werksfeer is plezierig, laagdrempelig en transparant. Er is ruimte om jezelf te ontwikkelen op meerdere vlakken. 
Lees meer

Wat neem je mee?

Jij voelt je thuis in een enthousiast, multidisciplinair team, dat na de transitie van de jeugdzorg opnieuw aan het groeien is en actief deel neemt in de samenwerking met ketenpartners.  
Ook ben je gewend om een voortrekkersrol te pakken, initiatieven te nemen en snel te schakelen.
Verder:
 • een (bijna) afgeronde opleiding tot GGZ-VS of Master Advanced Nursing Practice GGZ;
 • registratie als verpleegkundig specialist in de GGZ (art.14);
 • werkervaring in de specialistische GGZ en kennis van kinder- en jeugdpsychiatrie;
 • krijg je energie van samenwerken in een multidisciplinair team en ben je in staat hierin positie te nemen;
 • flexibel kunnen omgaan met het leeftijdsverschil tussen kinderen van 6 en 18 jaar met complexe psychiatrische problematiek en hun ouders.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Een voortrekkersrol bij een werkgever die de ambitie heeft om onze doelgroep nog beter te bedienen. Je kunt rekenen op professionele en betrokken collega’s die jou graag in het team verwelkomen.

Verder:
 • mogelijkheden om zowel fulltime als parttime te werken;
 • een contract voor 28-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • passende scholing via onze afdeling Training & Ontwikkeling;
 • werken tijdens kantooruren (tussen 8.00 en 18.00 uur);
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl
 • een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.14 wet BIG, ter hoogte van € 1.800,- per jaar (naar rato dienstverband);
 • een salaris van minimaal € 3.465,- en maximaal € 5.439,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek (conform CAO GGZ, functiegroep 65). 
Lees meer

Met elkaar

GGz Centraal Fornhese is een aanbieder van specialistische jeugd ggz aan kinderen van 0 tot 18 jaar en hun naastbetrokkenen. Fornhese richt zich primair op diagnostiek en behandeling van complexe kinder- en jeugd psychiatrische problematiek, waarbij het (weer) op gang brengen van de ontwikkeling van deze kinderen en jeugdigen binnen het gezin, op school en in het 3e milieu centraal staat.

Wij zijn georganiseerd in regioteams met een bovenregionale borging van de transmurale en spoedeisende zorg. Teams worden aangestuurd door een specialist (kinder- en jeugdpsychiater of klinisch psycholoog). Er wordt intensief samengewerkt met zorgaanbieders in de jeugdzorg en de volwassenenpsychiatrie, de lokale overheden en het onderwijs. Fornhese participeert in Centra voor Jeugd en gezin en de Zorg Advies Teams. De specialisten en generalisten van Fornhese hebben waar mogelijk ook taken in het brede veld van de jeugdhulp, waarbij het doel is om dit veld te versterken met kinder- en jeugdpsychiatrische kennis en kunde. 

Het werkgebied van Fornhese is voornamelijk Midden Nederland. De meeste kinderen zijn afkomstig uit de provincies Utrecht, Gelderland, Flevoland en Noord-Holland. Fornhese heeft hoofdlocaties in Amersfoort, Ermelo, Almere, Lelystad en Hilversum.

Fornhese biedt een uitdagende werkomgeving met veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief.
Collegialiteit en werkplezier vormen de basis voor een constructieve samenwerking met een hoge mate van professionaliteit.
Lees meer

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Anke Leentjens (hoofd bedrijfsvoering) +316 12451966. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Lees meer
Sluitingsdatum: 11-12-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Marja Nicolaas Recruitment
Marja Nicolaas Recruitment

Recruitment Coördinator