Regio: Almere
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Artsen
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Patiënten met een breed scala aan psychiatrische problemen (angst- en stemmingsproblematiek, persoonlijkheidsproblematiek en trauma). Binnen het gebiedsteam behandel je alle specialistische GGZ behandelvragen en je krijgt dan ook te maken met een brede instroom van verwijzingen.
Kortom, je bent er als anios door: 
  • het zelfstandig uitvoeren van behandelingen of in een shared case-load. 
  • intakes te doen om samen met de patiënt, de naastbetrokkenen en eventueel andere hulpverleners tot een behandelovereenkomst te komen.
  • deel te nemen aan overleggen en teambesprekingen.
Deze baan geeft je als anios de mogelijkheid in aanraking te komen met de specialistische ggz in de breedste zin.
Met 14 andere professionals vorm je het Gebiedsteam West. Met jou als anios zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het “in de wijk” behandelen van patiënten. In Flevoland wordt gewerkt met gebiedsteams die in postcodegebieden werkzaam zijn. Deze behandelteams hebben goede contacten met sociale wijkteams en huisartsen. Meestal vindt behandeling plaats bij een van onze poliklinieken en soms thuis als de situatie hierom vraagt. Mocht de poliklinische behandeling niet toereikend zijn, dan kan worden opgeschaald naar specialistische teams of bijvoorbeeld de kliniek.  Een gebiedsteam werkt kleinschalig en bestaat uit zo’n tien tot 15 collega’s, letterlijk en figuurlijk staan die in de wijk. Juist door deze samenstelling van de wijkteams en de organisatie eromheen maakt het mogelijk om feitelijk alle specialistische GGZ behandelvragen in behandeling te nemen. In Flevoland zijn we continu bezig met innovatie en ontwikkeling. Waaronder de inzet van Virtual Reality.  Het team is multidisciplinair; psychiater/klinisch psycholoog (zij sturen het team inhoudelijk aan), anios, SPV-ers, ambulant verpleegkundigen, ervaringsdeskundigen, een maatschappelijk werker en (GZ/KP/basis) psychologen.
 Hoe je het team het beste kunt omschrijven? Vooruitstrevend, dynamisch en collegiaal. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart. 


 
Lees meer

Wat neem je mee?

Jij bent oplossings- en resultaatgericht; je weet immers nooit hoe je dag eruit gaat zien. Daarbij ben je ook ambitieus, zodat je wilt meebouwen aan de uitbouw van het gebiedsteam. Je past binnen GGz Centraal als je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan: 
  • een afgeronde opleiding tot basisarts met BIG registratie.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun
je als anios bij GGz Centraal rekenen op: 
  • een bruto maandsalaris tussen € 3.465,- en € 5.439 (CAO GGZ, functiegroep 65) op basis van 36 uur. 
  • een contract voor 24 – 36  uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract. In deze functie werk je binnen reguliere kantoortijden.
  • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
  • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
  • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
Supervisie en een goede werkbegeleiding vinden wij belangrijk.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
 
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen we door strategisch te verbinden, te blijven innoveren en als collega’s op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het  hier
Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek?  De Meregaard in Almere, onze grootste locatie in Flevoland. In een ruim opgezette omgeving dichtbij het centrum van Almere Stad kunnen mensen van alle leeftijden met psychiatrische problematiek hier terecht voor een breed behandelaanbod. Er wordt zorg geleverd vanuit gebiedsteams, specialistische teams en/of klinieken. Vanuit deze locatie wordt voor de hele regio spoedeisende psychiatrie georganiseerd via de crisisdienst, Intensive Home Treatment en de opnamekliniek voor hoog intensieve zorg.  
De regio Flevoland ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zes gemeenten. Vanuit onze locaties in Almere, Lelystad, Emmeloord en Dronten werken wij samen met ruim 325 collega’s. Flevoland is in beweging, stilstand is achteruitgang. Herstelgerichte patiëntenzorg, waarbij er zo maximaal mogelijk ambulant wordt gewerkt, kenmerkt de visie en aanpak binnen de regio. Evenals ons motto ‘behandelen doen wij samen’, waarbij de patiënt en zijn naasten centraal staan en intensief wordt samengewerkt met lokale netwerkpartners. Focus op eigen regie en autonomie, ruimte om te pionieren en multidisciplinaire samenwerking vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.  
 
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als anios op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Almere.  
Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Ruud Smit (teamleider) via +31 630443877 of met Carlos Croes (hoofd behandelprogramma / klinisch psycholoog) via +31 653479468. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 
 
Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. 
 
Lees meer
Sluitingsdatum: 31-10-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Yvette Scheltinga Recruitment
Yvette Scheltinga Recruitment

Recruitment Coördinator