Regio: Ermelo
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Je werkt multidisciplinair samen in het nieuw te vormen VIP (Vroege Interventie Psychose) team. Je bent iemand die houdt van pionieren en bouwen. 

Je verzorgt intakes, je stelt/verfijnt de diagnose en bespreekt dit met je collega's. Samen met cliënt wordt een behandelplan opgesteld. Binnen het behandelplan verricht je individuele psychotherapie, groepstherapie en de daarbij behorende onderzoeken. Je hebt een signalerende functie en bent daarbij alert op veranderingen in de situatie. Indien nodig onderneem je actie en neem je maatregelingen om de stabiliteit van de cliënten  te behouden. 

Het VIP team bestaat uit een verpleegkundig specialist, psychiater, maatschappelijk werker, SPV’er en verpleegkundige. Als behandelaar draag je zorg voor de integraliteit van het behandelproces en ben je het centrale aanspreekpunt voor de betrokkenen. Dit doe je natuurlijk samen met een enthousiaste psychiater om mee te overleggen.
Lees meer

Wat neem je mee?

Vooropgesteld is jouw interesse in het behandelen van mensen met een (eerste) psychose. Je weet je enthousiasme over te brengen op anderen. Innoveren doe je graag, je hebt goede communicatieve vaardigheden en je bent gericht op samenwerken. Verder heb/ben je:
  • een afgeronde opleiding tot gz-psycholoog en BIG-geregistreerd;
  • een persoonlijke visie, ambitie en creativiteit die aansluit bij herstelondersteunende zorg;
  • ervaring met diagnostiek en verschillende behandelvormen, kennis van diverse psychotherapieën die ingezet worden bij de behandeling van een psychose.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Je participeert in het nieuwe VIP team. Een enthousiast team dat openstaat voor nieuwe ideeën. Verder:
  • een contract voor 24-32uur per week voor onbepaalde tijd;
  • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.465,- en maximaal € 5.439,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
  • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.3 wet BIG;
  • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
  • de VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed.
Lees meer

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Lees meer

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? Mail, app of bel dan Mieke Klein Hofmeijer (psychiater) 0341566780 of m.klein2@ggzcentraal.nl of Hetty Hop (teamleider) 0341566780 of h.hop-nijkamp@ggzcentraal.nl. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Lees meer
Sluitingsdatum: 06-11-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Yvette Scheltinga Recruitment
Yvette Scheltinga Recruitment

Recruitment Coördinator