Regio: Almere
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Cliënten met een autismespectrumstoornis. Om de stress van cliënten met een autismespectrumstoornis beter onder controle te krijgen hebben wij de app SAM (stress autism mate) ontwikkeld. Naast je werk als basispsycholoog ben je ook projectmedewerker en denk je mee over de ontwikkeling van nieuwe behandel ondersteunende middelen en de verdere uitrol van de app SAM. De functie komt vrij door uitbreiding van ons team. Kortom, je bent er als basispsycholoog door:
 • het aanspreekpunt te zijn voor behandelaren en de medewerkers van het projectteam over de digitale zorgvernieuwing en de app SAM.
 • te zorgen dat cliënten op de hoogte zijn van de behandel ondersteunende middelen en hen te stimuleren en te helpen om deze te gebruiken.
 • na een succesvolle uitrol van SAM te helpen bij het verankeren van deze app bij andere doelgroepen binnen onze organisatie.
 • intakes te houden en cliënten te behandelen.
 • indien nodig, aanvullende diagnostiek te verrichten.  
Jouw ongeveer 19 nieuwe collega’s van de polikliniek Emerhese wachten al op je. Met jou als basispsycholoog en projectmedewerker zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, gespecialiseerde behandelingen bieden aan volwassenen met een autismespectrumstoornis en het verder vormgeven van alle digitale zorgvernieuwingen. Op de polikliniek in Emerhese kunnen cliënten terecht voor diagnostiek en poliklinische behandeling.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Enthousiast en volop in ontwikkeling; zowel op het gebied van  nieuwe ideeën in de zorg als persoonlijke ontwikkeling. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.

Wil je meer weten over de app SAM? Klik hier voor een video.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als basispsycholoog en projectmedewerker bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.963,- en € 4.620,- (CAO GGZ, functiegroep 60) op basis van 36 uur.
 • een contract voor een contract voor 32 - 36 uur per week voor de duur van twee jaar. De startdatum is medio november.  
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijn extra aan het einde van het jaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling. Prettig voor later!
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent enthousiast en weet hiermee zowel de cliënten als jouw collega’s te overtuigen van de kracht van de zorgvernieuwende en behandel ondersteunende middelen. Uiteraard ben je ook zelfstandig zodat je initiatieven durft te nemen en jezelf kunt redden. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde wo opleiding tot psycholoog.
 • affiniteit en ervaring met de doelgroep, cliënten met een autismespectrumstoornis.
 • de wil om digitalisering in de zorg verder vorm te geven en hier een bijdrage aan te leveren.
 • ervaring met projectmatig werken is een pré.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei.
Jouw nieuwe werkplek? Emerhese in Almere. Vanuit ons team help je met het verder uitrollen van het project op de verschillende locaties van GGz Centraal. Emerhese is ons expertisecentrum voor autisme spectrumstoornissen bij (jong) volwassenen. Vanuit onze locaties in Amersfoort en Almere werken wij samen met zo’n 50 collega’s.

Emerhese staat voor een hoge mate van professionaliteit en expertise. Zowel in de directe zorg als in de visie op werkgeverschap. Eigen initiatief, kennisdeling en constructieve samenwerking kenmerkt de collegiale manier van werken. Jij en je collega’s bieden diagnostiek en behandelingen aan cliënten met een autismespectrumstoornis. Denk aan psycho-educatie, individuele en ondersteunende psychotherapie, ambulante behandeling, cognitieve gedragstherapie, EMDR, trajectbegeleiding en farmacotherapie. Kortom veel specialismen die vragen om samenwerking met andere instellingen en afdelingen van GGz Centraal.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als basispsycholoog/projectmedewerker op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Almere.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Annelies Bovenhoff (hoofd behandelprogramma) + 316 13363421. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.
Lees meer
Sluitingsdatum: 07-10-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Marja Nicolaas
Marja Nicolaas

Recruitment Coördinator