Regio: Lelystad
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Als gz-psycholoog bied je evidence based behandelingen aan, bijvoorbeeld cognitieve
gedragstherapie of EMDR. Ook verricht je, indien noodzakelijk, psychodiagnostische taken voor het team. De ene keer voer je een behandeling geheel zelfstandig uit als regiebehandelaar en de andere keer werk je in een shared caseload. Tevens voer je methodische intakes uit om samen met de patiënt, zijn naastbetrokkenen en eventueel andere hulpverleners tot een behandelovereenkomst te komen. Alle afspraken komen tot stand in gelijkwaardigheid, de patiënt blijft eigenaar en jij de behandelaar. 

Daarnaast verricht je ook werkzaamheden binnen de P-opleiding zoals werkbegeleiding, intervisie en supervisie aan basispsychologen (wel/niet) in opleiding tot gz-psychologen. 

Wil jij ook weten hoe het is om als gz-psycholoog in Flevoland te werken? Lees dan het verhaal van twee van onze collega's Sophie en Carlos.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

 • een contract voor 24 tot 36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • een actief scholingsbeleid en een eigen opleidingsbudget; 
 • samenwerken aan een succesvolle formule waarvoor jouw actieve inbreng er echt toe doet;
 • een goed inwerkprogramma en supervisie binnen jouw leer/werkproces onder begeleiding van een klinisch psycholoog;
 • werken volgens een vast rooster tijdens kantoortijden;
 • doorgroeimogelijkheden tot psychotherapeut of klinisch psycholoog;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.465,-  en maximaal € 5.439,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

 • ambitie en buiten de gebaande paden kunnen denken;
 • een BIG registratie gz-psycholoog;
 • bij voorkeur een registratie als therapeut VGCT of je bent daartoe in opleiding;
 • bij voorkeur ben je opgeleid in EMDR of Imaginaire exposure of in opleiding daartoe; 
 • resultaat-en oplossingsgericht kunnen handelen. 
Lees meer

Met elkaar

Als gz-psycholoog ben je verbonden aan één van de multidisciplinaire gebiedsteams in de regio Flevoland. De gebiedsteams zijn samenvoegingen van onze poliklinieken angst- en stemmingsstoornis en de oude FACT teams. Een gebiedsteam biedt wijkgerichte behandelingen (indien nodig) en bestaat uit ongeveer 10 fte. Inhoudelijk wordt het team aangestuurd door een psychiater of klinisch psycholoog. We bieden evidence based behandelingen, werken met passie en sturen op basis van outcome. Ons uitgangspunt is: behandelen doen we samen, waarmee we alle zorg zowel binnen als buiten GGz Centraal samen willen organiseren. Daarbij word jij als professional nadrukkelijk in the lead gepositioneerd.

We zijn een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. Ten aanzien van innovatie, onderzoek en ICT mogelijkheden in behandelingen is GGz Centraal volop in ontwikkeling. Je kunt hierbij denken aan E-health, het cliëntportaal of beeldbelmogelijkheden.
Lees meer

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Marcel Knijn (Hoofd Bedrijfsvoering Gebiedsteams en Deelspecialismen) 06- 20594229. Hij neemt graag de tijd voor je!

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Lees meer
Solliciteren vóór: 15-01-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Yvette Scheltinga
Yvette Scheltinga

Recruitment Coördinator