Basispsycholoog Diagnostiek Amersfoort (20-24 uur)

Psychodiagnostisch onderzoek met een zeer diverse patiëntengroep. Jij zorgt ervoor.
Regio: Amersfoort
Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Aantal uren per week: 24
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Een zeer diverse patiëntengroep binnen de regio Eemland. Met jouw kennis van psychopathologie en bedrevenheid in diagnostiek voer je diverse psychodiagnostische taken uit. In deze uitdagende functie denk je daarnaast mee over verbeteringen van psychodiagnostische processen en lever je een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van onze (screenings)instrumenten. Kortom, je bent er als basispsycholoog door:
 • afnemen en scoren van testmateriaal.
 • het interpreteren van testresultaten.
 • kritisch en onderzoekend te zijn.
 • te participeren in het werkoverleg en de intervisies.
Je werkt onder supervisie van een gz-psycholoog en hebt binnen jouw functie ruimte om te werken aan bredere psychologische vaardigheden om zo jezelf klaar te stomen voor een opleidingsplaats. Als jij een basispsycholoog bent met inzicht in jouw ontwikkelpunten, dan ben jij de ambitieuze collega die wij zoeken.

Jouw nieuwe collega’s van de afdeling psychodiagnostiek wachten al op je. Met jou als basispsycholoog zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het verrichten van psychodiagnostisch onderzoek voor de gehele regio Eemland, onze kerntaak.  De afdeling bestaat uit een klein kernteam, met een klinisch psycholoog, gz- en (basis)psychologen. Teamleden zijn veelal voor een aantal uren verbonden aan de psychodiagnostiek afdeling en daarnaast werkzaam voor een van de behandelprogramma’s binnen GGz Centraal. We bedienen een zeer diverse groep patiënten en hebben daarnaast een opleidingstaak, er zijn altijd meerdere psychologen in opleiding tot gz-psycholoog (PIOG) of gz-psychologen in opleiding tot klinisch psycholoog (GIOS) aan de afdeling verbonden. De psychodiagnostiek afdeling heeft een rol in het verzamelen van data voor diverse lopende wetenschappelijke onderzoeken binnen GGz Centraal.

Hoe je het team het beste kunt omschrijven? Professioneel, hecht en betrokken. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart. 
Uitklappen

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild in Amersfoort ligt in een goed bereikbare en bosrijke omgeving aan de rand van Amersfoort. Wij bieden een breed behandelaanbod aan patiënten met sterk uiteenlopende ziektebeelden en zorgbehoeften. Wij bieden zowel acute als langdurige zorg, wij kennen open en gesloten afdelingen en afdelingen voor zowel volwassenenpsychiatrie als ouderenpsychiatrie.

De resultaatverantwoordelijke zorgeenheid Eemland ontfermt zich over een breed werkgebied. Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte transmurale patiëntenzorg in de keten centraal staat. Samenwerking, optimalisatie en innovatie vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. We zien wie je bent en wat je kan. Ook kun je als basispsycholoog bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.963,- en € 4.620,- (CAO GGZ, functiegroep 60) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 20 - 24 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand. 
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijne extra aan het einde van het jaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, een aanvullende pensioenregeling of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Uitklappen

Wat neem je mee?

Je bent een enthousiaste collega met hart voor psychodiagnostiek en daardoor goed op je plek in ons kernteam. Uiteraard heb je affiniteit met het werken met patiënten in de geestelijke gezondheidszorg. Je past binnen GGz Centraal als je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde wo-opleiding psychologie of soortgelijk en ben je in bezit van de basisaantekening psychodiagnostiek (BAPD).
 • ervaring met diagnostiek en een goed beeld van psychopathologie en DSM-5.
 • goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift en ben je stressbestendig, werk je efficiënt en kan je snel schakelen;
 • bij voorkeur ervaring met en interesse in wetenschappelijk onderzoek.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Zet jouw talenten in als basispsycholoog op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Barbara Montagne (klinisch psycholoog) via + 31 657025280. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Sluitingsdatum: 24-10-2020
Doorsturen