Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 24
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Langdurig opgenomen oudere patiënten die een andere, passende zorgplek nodig hebben. Binnen het hele zorgproces vervul je een coördinerende rol, van intake tot ontslag. In de afstemming van vraag en aanbod ben je een belangrijke schakel. Binnen de herstelgerichte langdurige keten weet je vanuit de samenwerking in de triade van patiënt, naasten en hulpverlener een passende plek te vinden. Kortom, je bent er als transferverpleegkundige door:
 • intakegesprekken te voeren en opnames voor te bereiden met het team.
 • mee te denken en samen te werken met maatschappelijk werk in de nazorg voor de patiënt.
 • de juiste partijen en ketenpartners te betrekken in het zorgproces (in- en extern).
 • door- en overplaatsingen te coördineren.
 • intensief samen te werken met andere behandelprogramma’s en collega’s.
 • in overleg met de behandelaar CIZ indicaties, WMO en L-ggz aanvragen op te stellen.
 • mogelijkheden te onderzoeken om het transferproces te bespoedigen.
Een overplaatsing is ingrijpend en een goede voorbereiding is dan ook essentieel. Als transferverpleegkundige ben je de spil in het gehele proces. In nauw overleg met diens familie en/of naasten begeleid je jouw patiënt en zorg je zo voor een soepele overgang naar een andere opname- of verblijfsplek. Daardoor is de continuïteit van de zorg gewaarborgd en ervaart de patiënt zo min mogelijk verschil in de hulpverlening.

Jouw nieuwe collega’s van langdurige psychiatrie wachten al op je. Met jou als transferverpleegkundige zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het bieden van de juiste zorg aan onze patiënten op elk moment. Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Collegiaal, betrokken, professioneel en behulpzaam, we helpen elkaar waar nodig. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wat neem je mee?

Je bent servicegericht en makkelijk in contact, eigenschappen die je goed kunt gebruiken in het onderhouden van contacten met de verschillende in- en externe partijen zoals patiënten, hun naasten, zorgprofessionals en zorgorganisaties. Uiteraard denk je graag mee over mogelijkheden om het interne zorgproces verder te optimaliseren. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb/ben je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding hbo-v, aangevuld met een opleiding tot transferverpleegkundige (BIG-geregistreerd);
 • goed op de hoogte van landelijke ontwikkelingen en richtlijnen in de gezondheidszorg.
 • vakinhoudelijke kennis m.b.t. nazorg, indicatiemogelijkheden en de sociale kaart.
 • een aantal jaren ervaring in de specialistische of ambulante GGZ.
 • kennis van de psychosociale problemen en psychiatrische ziektebeelden.
 • kennis van wet- en regelgeving en financieringsstromen binnen de GGZ.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als transferverpleegkundige bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.218,- en € 3.678,- (CAO GGZ, functiegroep 50) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 24 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijne extra aan het einde van het jaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling. Prettig voor later!
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild in Amersfoort ligt in een goed bereikbare en bosrijke omgeving aan de rand van Amersfoort. Wij bieden een breed behandelaanbod aan patiënten met sterk uiteenlopende ziektebeelden en zorgbehoeften. Wij bieden zowel acute als langdurige zorg, wij kennen open en gesloten afdelingen en afdelingen voor zowel volwassenenpsychiatrie als ouderenpsychiatrie.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als transferverpleegkundige op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Lisette Versteeg (teamleider bedrijfsvoering) via +31 620909949. Voor vragen over de  sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.
Lees meer
Sluitingsdatum: 17-12-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge van Gent Recruitment

Recruitment Coördinator