Verpleegkundig Specialist Persoonlijkheidsstoornissen Amersfoort (24-36 uur)

Regio: Amersfoort
Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Als verpleegkundig specialist behandel je in een professionele werkomgeving patiënten met een persoonlijkheidsstoornis. Je stelt diagnoses, bepaalt indicaties en stelt samen met je patiënten het behandelplan voor hen vast. 

In het multidisciplinair behandelteam draag jij als regiebehandelaar zorg voor de integraliteit van het behandelproces en ben je het centrale aanspreekpunt voor alle betrokkenen. Binnen het team werk je samen met psychiaters, AIOS-en, klinisch- en gz-psychologen, verpleegkundig specialisten, SPV-en, verpleegkundigen en psycho-, systeem- en sociotherapeuten. Er is ruimte voor persoonlijke groei en inbreng met als doel het behandelprogramma verder te ontwikkelen en verbreden.
 •  individuele (diagnostische) behandeling en groepstherapie;
 • (medische) intakes en somatisch onderzoek;
 • farmacologische behandeling binnen de daarvoor gestelde kaders;
 • je hebt een voortrekkersrol in de ontwikkeling van het verpleegkundig specialistische vakgebied en draagt dit uit binnen de organisatie;
 • de regionale bereikbaarheid buiten kantooruren verdeel je volgens rooster met jouw collega SPV-en en verpleegkundig specialisten.
Uitklappen

Met elkaar

Wij zijn GGz Centraal, specialist in geestelijke gezondheidszorg, verdeeld over vijf resultaatverantwoordelijke zorgeenheden. Onze bijna 3.000 medewerkers stimuleren wij om hun kwaliteiten te ontwikkelen en optimaal in te zetten voor de beste zorg van onze patiënten. Daarnaast werken we intensief samen met andere zorginstellingen, welzijnsorganisaties en gemeenten. Onderwerpen als samenwerking & kennisdeling, innovatie, accent op veerkracht & herstel, goed werkgeverschap en financieel krachtige bedrijfsvoering bepalen onze dagelijkse praktijk.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Zon & Schild is een van onze grote locaties aan de rand van Amersfoort. Op het terrein is een breed behandelaanbod gehuisvest waardoor patiënten eenvoudig kunnen wisselen van behandeltype of zorgzwaarte. De bosrijke locatie Zon & Schild biedt voor deze patiënten een rustige en veilige behandelomgeving.
           
Het Centrum voor persoonlijkheidsstoornissen (PHS) is een polikliniek. Het team waarin je werkt wordt duaal aangestuurd door een teamleider bedrijfsvoering en een teamleider behandelzaken. We hebben een open en collegiale cultuur waarin we intensief met elkaar samenwerken.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

Een voortrekkersrol waarbij je kunt rekenen op betrokken collega’s die jou graag in het team verwelkomen.
 • een contract voor 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd, op een goed bereikbare werklocatie;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.465,- en maximaal € 5.439,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • Het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG zijn onderdeel van onze selectieprocedure, wij vragen aan en vergoeden de kosten;
 • een actief scholingsbeleid en uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Uitklappen

Wat neem je mee?

 • een afgeronde opleiding tot Verpleegkundig Specialist ggz en een BIG registratie (art. 14);
 • interesse in de ontwikkelingen van de behandeling van patiënten met een persoonlijkheidsstoornis;
 • ervaring met GRB, DGT, MBT en/of schema-therapie is zeker een pre.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Liesbeth Smit (klinisch psycholoog/psychotherapeut): +31 612600607. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. 

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 20-10-2020
Doorsturen