Verpleegkundige/GGZ Agoog Ouderenpsychiatrie Hilversum (32-36 uur)

Het begeleiden en motiveren van cliënten tijdens hun behandeling. Jij zorgt ervoor.
 
Regio: Hilversum
Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: MBO HBO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Ouderen met psychiatrische problemen. We leveren 24-uurs acute zorg waardoor je in verschillende diensten gaat werken. Je voert verschillende zorgtaken uit, passend bij de shift waarin je werkt. Dit doe je samen met jouw collega’s en in een multidisciplinair team. Kortom, je bent er als verpleegkundige/ggz agoog door:
 • als aanspreekpunt te zorgen voor een veilige en prettige omgeving voor patiënten. Dit betekent dat je persoonlijke gesprekken voert met cliënten en hen ondersteunt. 
 • het begeleiden en bewaken van individuele en groepsprocessen.
 • begeleiding bij de dagelijkse gang van zaken en waar nodig ADL-ondersteuning.
 • het verstrekken van medicatie.
 • indien noodzakelijk ondersteuning te geven aan andere afdelingen binnen de instelling.
Jouw 18 nieuwe collega’s van ouderenpsychiatrie wachten al op je. Met jou als verpleegkundige/ggz agoog zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het behandelen van ouderen met psychische problemen. De afdeling bestaat uit een groot aantal verpleegkundigen en twee dag-coördinatoren die de zorg coördineren. In een shift werk je samen met  1 a 2 andere verpleegkundigen. De ouderen waar je mee werkt verblijven op een gesloten afdeling. Ons doel is om hen de beste zorg te verlenen.  

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Vriendelijk, gezellig en behulpzaam. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Uitklappen

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? De Rembrandthof in Hilversum. Dit is onze hoofdlocatie in ’t Gooi waar mensen van alle leeftijden met psychiatrische problematiek terecht kunnen voor een breed behandelaanbod. Zowel ambulante en klinische zorg op locatie als specialistische zorg vanuit wijkteams. Ook kunnen patiënten in psychiatrische crisis bij de Rembrandthof terecht bij de 24-uurs psychiatrische crisisdienst. 

De regio Gooi- en Vechtstreek ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zeven gemeenten. Vanuit onze locaties in Bussum, Hilversum, Laren en Huizen werken wij samen met zo’n 440 collega’s. Regie geven, kennis delen, lef en energie tonen, vertrouwen geven en gastgericht zijn, kenmerken het kompas dat richting geeft aan onze visie op patiëntenzorg én werkgeverschap binnen regio Gooi- en Vechtstreek.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als verpleegkundige/ggz agoog bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen €1.955 en €3.326 (CAO GGZ, functiegroep 45) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 32 - 36 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijne extra aan het einde van het jaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling. Prettig voor later!
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Uitklappen

Wat neem je mee?

Jij staat stevig in jouw schoenen, omdat je werkt met een doelgroep die duidelijkheid nodig heeft en graag in discussie gaat. Uiteraard ben je ook geduldig, zodat je in alle situaties rustig en kalm blijft. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde mbo/hbo opleiding richting verpleegkunde, social work of sociaal pedagogische hulpverlening.
 • affiniteit met (psychiatrische) ouderenzorg.
 • relevante werkervaring.
 • bereidheid om dag- en nachtdiensten doordeweeks en in het weekend te werken.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Zet jouw talenten in als verpleegkundige/ggz agoog op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Hilversum.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Guido Zomer (teamleider zorg) via +31 6 830 77 035. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.
Sluitingsdatum: 20-09-2020
Doorsturen