Regio: Ermelo
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Verpleegkundigen Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO/WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Ouderen met een psychiatrische aandoening. Als verpleegkundig specialist ben jij regiebehandelaar van het behandelproces van patiënten en stuur jij een zelfstandig team aan. Kortom, je bent er als verpleegkundig specialist door:
 • als regiebehandelaar een diagnose te stellen, indicaties te bepalen en samen met de patiënt het behandelplan vast te stellen.
 • te zorgen voor de continuïteit en evaluatie van het behandelproces.
 • het aansturen van een zelfstandig team en het voeren van overleggen met het team.
 • deel te nemen aan intervisies en deskundigheidsbevordering.
Jouw 14 nieuwe collega’s van Groenehaege wachten al op je. Met jou als verpleegkundig specialist zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, specialistische zorg bieden aan ouderen. Groenehaege is een klinische open afdeling voor langer durende behandeling. De afdeling is onderdeel van het cluster ouderenpsychiatrie binnen de regio Veluwe en Veluwe Vallei. We begeleiden en behandelen mensen met een ernstige psychiatrische aandoening in combinatie met levensfase problematiek, passend bij een (biologisch) hogere leeftijd. Dit binnen een veilige omgeving waarin aandacht is voor de mogelijkheden en rekening houden met de beperkingen van de oudere.

De uitdaging is om ‘op maat’ herstel-ondersteunende behandeling te bieden. Het stimuleren én een bijdrage leveren aan een gezonde leefstijl is een speerpunt. Hierin hebben onze professionals een voorbeeldfunctie. 

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Een enthousiast en betrokken team in opbouw, we zeggen wat we doen en we leren van en met elkaar. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als verpleegkundig specialist bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen €3.364,- en €5.280,- (CAO GGZ, functiegroep 65) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 32 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijne extra aan het einde van het jaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling. Prettig voor later!
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij hebt verantwoordelijkheidsgevoel. Als regiebehandelaar heb jij een voortrekkersrol in het behandelplan van patiënten, en kan jij jouw team motiveren om de beste zorg te leveren. Uiteraard ben je ook sterk in samenwerken, zodat je in het multidisciplinaire team waarin je werkt prettig met elkaar omgaat en je rol pakt. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding tot GGZ-VS of Master Advanced Nursing Practice GGZ.
 • registratie als verpleegkundig specialist in de GGZ.
 • werkervaring in de specialistische GGZ.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Veldwijk is een begrip in de regio en wordt al sinds 1883 gebruikt als ggz instellingsterrein. Midden in de bossen en opgebouwd uit vele gebouwen en behandellocaties vormt Veldwijk onze grootste locatie. Met de A28 op steenworp afstand en het treinstation van Ermelo op het landgoed zelf is deze locatie goed bereikbaar.

De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als verpleegkundig specialist op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Ermelo.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Fokke Post (hoofd bedrijfsvoering) +31 6 30302907. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 41.
Lees meer
Sluitingsdatum: 17-12-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Yvette Scheltinga
Yvette Scheltinga

Recruitment Coördinator