GZ-Psycholoog Kinder- en Jeugdpsychiatrie 6-18 jaar Ermelo (32-36 uur)

Regio: Ermelo
Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Wil jij werken in een gemotiveerd team en jouw expertise inzetten om bij te dragen aan de zorg voor de kinderen en jeugdigen met psychische problematiek? Kom dan ons regioteam versterken!

Fornhese Ermelo zet zich actief in voor de transformatie van zorg en in samenwerking met ketenpartners geven wij vorm aan de hulpverlening, zoveel mogelijk dichtbij de thuissituatie van het kind. Dit jaar ligt de focus in ons team op het implementeren van het positieve gezondheidsmodel van Machteld Huber, is er aandacht voor destigmatisering en voor lifestyle. Vanuit jouw expertise denk je mee over deze ontwikkelingen en heb je zin om nieuwe ideeën met ons te delen!

Binnen het behandelprogramma 6-18 jaar ga je werken met de patiëntengroep in Ermelo. Binnen Fornhese neemt (systeem)diagnostiek en (systeem)behandeling een belangrijke plaats in. Je krijgt onder andere te maken met specialistische, complexe psychiatrische en systemische problematiek. Als gz-psycholoog verricht je diagnostiek en behandeling, intakes, psychiatrisch onderzoek, psychologisch onderzoek, neem je ontwikkelingsanamneses af en coördineer je eventueel aanvullende diagnostiek. 

Binnen deze functie vragen wij om een aantal uur per week jouw expertise in te zetten als specialistisch ondersteuner van de huisarts (SOH-JGGZ). Dit is één van de pilots die voortkomt uit de transitie van de jeugdzorg.   

Het team bestaat ongeveer uit 25 medewerkers waaronder de volgende disciplines: klinisch psycholoog, gz-psycholoog, kinderpsychiater, systeemtherapeut, vaktherapeuten, opleidelingen, verpleegkundig specialist, ggz agoog en ambulant begeleiders. De werksfeer binnen het team is plezierig, laagdrempelig en transparant. Je werkt zelfstandig en krijgt de ruimte om mee te denken in nieuwe ontwikkelingen. Kortom, een afwisselende baan met de nodige uitdagingen en gemotiveerde collega's.
Uitklappen

Met elkaar

GGz Centraal Fornhese verzorgt voor de regio’s in midden Nederland de behandeling van jeugdigen met psychiatrische problematiek in vijf regioteams. Het regioteam in Ermelo is er voor diagnostiek, ambulante behandeling en deeltijdbehandeling van jeugdigen in de leeftijd van 0-18 jaar en het systeem waarin ze opgroeien. Deze kinderen en jongeren kampen met een gestagneerde ontwikkeling en de behandeling richt zich op het weer op gang brengen van deze ontwikkeling. 

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

  • een contract voor 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
  • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.465,- en maximaal € 5.439,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
  • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.3 wet BIG, ter hoogte van € 500,- per jaar (werk je minder dan 24 uur dan geldt naar rato dienstverband);
  • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
  • het aanvragen van een VOG verklaring is onderdeel van onze selectieprocedure, wij vergoeden de kosten.
Uitklappen

Wat neem je mee?

Jij beschikt over een actieve, flexibele instelling en ziet onverwachte situaties als een uitdaging. Je kunt samenwerken en beschikt over het vermogen tot conflicthantering, ook voor crisisgevoeligheid bij cliënten deins je niet terug. Verder heb/ben je:
  • geregistreerd gz-psycholoog, met BIG-registratie en ingeschreven als lid bij de NVRG;
  • bereidheid tot samenwerken met andere disciplines en programma’s; 
  • transparant in handelen en een optimistische attitude;
  • ervaring met verschillende behandelvormen, waaronder EMDR, CGT en heb je kennis van multidisciplinaire behandelrichtlijnen.
Uitklappen

Gerelateerd

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Nienke de Bree (teamleider) via +31 610607473. Zij neemt graag de tijd voor je!

Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 16-10-2020
Doorsturen