Huisarts GGz Centraal Ermelo (16-20 uur)

Regio: Ermelo
Psychiaters en artsen
Opleidingsniveau: WO
Aantal uren per week: 20
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Voor onze huisartsenpraktijk binnen de medisch- en paramedische dienst op landgoed Veldwijk in Ermelo zijn wij op zoek naar een enthousiaste huisarts die samen met één andere collega huisarts de somatische zorg aan onze klinisch opgenomen patiënten biedt.
Er is een intensieve samenwerking met fysio- en ergotherapie, logopedistediëtiste, tandarts en een consulent-internist. Daarnaast biedt het medisch centrum ook de mogelijkheid echografieën uit te laten voeren door een aanwezige röntgenlaborante.
Je bent somatisch consulent/medebehandelaar voor de klinisch opgenomen patiënten. Met name voor de opnameafdelingen volwassenen, ouderen en verslavingszorg.  Maar ook voor de specialistische behandelafdelingen: Marina de Wolfcentrum, Transit en Zwaluw/de Enk op landgoed Veldwijk.
Uitklappen

Met elkaar

GGz Centraal behandelt, begeleidt en ondersteunt mensen met psychische problemen, zodat zij de regie over hun eigen leven kunnen houden. We bieden onze zorg zo dicht mogelijk bij onze patiënten aan. We hebben een breed, toegankelijk behandelaanbod dat aansluit bij de zorgbehoefte van onze patiënten.

De resultaatverantwoordelijke zorgeenheid (RVZe) Veluwe & Veluwe Vallei biedt geestelijke gezondheidszorg in een omvangrijk verzorgingsgebied. Dit verzorgingsgebied telt ongeveer 350.000 inwoners. De RVZe V & VV heeft ruim 6.000 patiënten in zorg. 10% van hen verblijft in een kliniek of beschermde woonvorm, 90% is in ambulante zorg, inclusief deeltijd. Er werken ca 725 medewerkers in onze RVZe, ongeveer 535 fte.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

  • wij bieden een parttime contract voor 16- 20 uur per week voor onbepaalde tijd. Werktijden bij voorkeur in de ochtenden; 
  • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 70 (minimaal € 4.206,- en maximaal € 6.564,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
  • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure;
  • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze werkenbijggzcentraal.nl.
Uitklappen

Wat neem je mee?

  • je bent een ervaren en geregistreerd huisarts. Je hebt kennis en/of ervaring met patiënten met ernstig psychiatrische aandoeningen en oog voor de complexe samenhang tussen somatiek en psychiatrie;
  • kennis en/of ervaring met palliatieve zorg strekt tot aanbeveling;
  • je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent in staat te schakelen tussen verschillende situaties, gesprekspartners en niveaus;
  • je houdt je vakkennis op peil door het bijhouden van vakliteratuur, intervisie, collegiale toetsing en door deelname aan bij- en nascholing;
  • je kunt goed plannen en organiseren en beschikt over goede mondelinge -en schriftelijke vaardigheden. Uiteraard heb je ervaring met het gebruik van elektronische informatiesystemen.
Uitklappen

Gerelateerd

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Fokke Post (hoofd bedrijfsvoering) 06- 30302907 of Nico Meijwaard (huisarts) bereikbaar via telefoonnummer 06- 10939141. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 13-10-2020
Doorsturen