Contractmanager Amersfoort (32-36 uur)

Kwalitatief en kostenbewust vastgoedbeheer. Jij zorgt ervoor.
Regio: Amersfoort
Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Als contractmanager richt jij je op drie pijlers: het waarborgen van de vastgestelde kwaliteitseisen van contracten en gebruikers, controle of gebouwen en apparaten aan geldende wet- en regelgeving voldoen en of uitgaven binnen de kaders van de vastgestelde begroting blijven. Als contractmanager is dit waar jij voor zorgt. Op jou kunnen we rekenen als het gaat om:
 • het afstemmen en controleren van te behalen kwaliteitsdoelstellingen en te maken kosten met belanghebbenden.
 • beoordelen en accorderen van kwaliteitsniveaus, standaarden, onderhoudsplannen, beheersplannen en kostenramingen met bijzondere aandacht voor de onderlinge samenhang en de samenhang met het Strategisch Vastgoedplan.
 • beoordeling en accordering/afwijzing van opgestelde projectbriefs, issuerapporten en verbetervoorstellen.
 • (gedelegeerd) portefeuillehouder van de investeringsaanvragen en vastgoedbeheer (MJOP) projecten
 • Aansturing van de managing partner en overige vastgoedbeheercontracten op tactisch niveau.
Het tactische deel van het vastgoedbeheer is uitbesteed en wordt aangestuurd door een zogenaamde managing partner (MP). Jij als contractmanager formuleert tactische doelen voor de MP; het budgettair kader voor jaarlijks en meerjaren onderhoud, eisen t.a.v. responstijden, gewenste conditieniveaus etc. MP werkt dit uit in onderhoudscontracten en contracteert. Het contract met de MP en andere onderhoudscontracten worden door jou gemanaged, je werkt nauw samen met de projectleiders, accountmanagers en de collega’s van de afdeling vastgoedontwikkeling.

Het vakcentrum bestaat uit het facilitair bedrijf & vastgoedbeheer. Hiermee zijn de krachten op het gebied van huisvesten en faciliteren van cliënten en medewerkers gebundeld. Het aanbod van producten en diensten van het vakcentrum is zeer gevarieerd. Zo verzorgt het onder meer de huisvesting van cliënten en medewerkers, de maaltijden voor de cliënten en catering voor de medewerkers, het schoonmaakonderhoud en beveiliging van terreinen en panden. 

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Luisterend, doelgericht en hands on. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Uitklappen

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild in Amersfoort. Met de A28 op steenworp afstand is deze locatie goed bereikbaar.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als contractmanager bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen €3465 en €5439 (CAO GGZ, functiegroep 65) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 32-36 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijne extra aan het einde van het jaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling. Prettig voor later!
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Uitklappen

Wat neem je mee?

Jij hebt overtuigingskracht zodat je beslissingen kan beargumenteren en op elk niveau binnen de organisatie advies kan geven. Uiteraard ben je ook analytisch, zodat je ontwikkelingen en problemen begrijpt en ermee aan de slag gaat. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij wilt bijdragen aan de allerbeste zorg, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde hbo-opleiding richting techniek of finance.
 • kennis van het zorgproces en de rol die techniek daarbij speelt. 
 • meerjarige werkervaring als contractmanager.
 • kennis van de financiële kant van contracten en bekend met begrippen zoals investeren, afschrijven en liquiditeit.  
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Zet jouw talenten in als contractmanager op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Ed Davids (contractmanager) via telefoonnummer 06-22545725. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.
Sluitingsdatum: 04-09-2020
Doorsturen