Vakantiemedewerker Schoonmaak Ermelo (32 uur)

Een schoon pand. Jij zorgt ervoor.
 
Regio: Ermelo
Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HAVO VWO
Aantal uren per week: 32
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Wil jij een extra zakcentje verdienen tijdens de zomervakantie? Bij GGz Centraal in Ermelo zoeken we een tijdelijke schoonmaakhulp. Een leuke bijbaan om de handen uit te mouwen te steken en tegelijk meer te leren over de geestelijke gezondheidszorg.
Als medewerker schoonmaak zorg je dat de leefomgeving voor onze cliënten schoon blijft. Op jou kunnen we rekenen als het gaat om:
 • het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden in de zomervakantie, samen met een medewerker zorgondersteuning.
Jouw collega van de zorgondersteuning wacht  al op je. Jullie maken de kamers en badkamers van de cliënten schoon. Cliënten wonen op de locatie Hofplein in Ermelo omdat zij om verschillende redenen (tijdelijk) niet meer zelfstandig kunnen wonen. Collega’s uit de zorgondersteuning begeleiden jou in de schoonmaak en het contact met de cliënten. Met jou als medewerker schoonmaak zijn we nóg sterker in wat we doen. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Uitklappen

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier. 
 
Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Veldwijk in Ermelo. Veldwijk is een begrip in de regio en wordt al sinds de jaren 30 gebruikt als ggz instellingsterrein. Midden in de bossen en opgebouwd uit vele gebouwen en behandellocaties vormt Veldwijk onze grootste locatie. Met de A28 op steenworp afstand en het treinstation van Ermelo op het landgoed zelf is deze locatie goed bereikbaar.  
 
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Als vakantie werker binnen GGz Centraal kun je rekenen op:
 • salaris op basis van het geldend minimum jeugdloon.
 • een contract voor de zomer vakantieperiode (maximaal 6 weken).
   
  Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Uitklappen

Wat neem je mee?

Jij hebt affiniteit met onze doelgroep, patiënten in de geestelijke gezondheidszorg. Uiteraard ben je zelfstandig maar kun je wel goed samenwerken. Ook heb je voor deze baan:
 • misschien wel ervaring in de schoonmaak.
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • de aanpakkersmentaliteit; je steekt graag de houden uit de mouwen.
 • een leeftijd van minimaal 18 jaar.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Zet jouw talenten in als medewerker schoonmaak op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Ermelo.
Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Bertram van Rijssen (teamleider) via telefoonnummer +31 6 23218965 Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

 
Sluitingsdatum: 07-08-2020
Doorsturen