Coördinator Wetenschappelijk Onderzoek Innova Amersfoort (32 uur)

Coördinatie van wetenschappelijk onderzoek binnen GGz Centraal. Jij zorgt ervoor.
 
Regio: Amersfoort
Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: WO
Aantal uren per week: 32
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Als coördinator wetenschappelijk onderzoek heb je het overzicht over al het onderzoek binnen GGz Centraal. Je bent het eerste aanspreekpunt voor collega’s en helpt startende onderzoekers op weg. Op jou kunnen we rekenen als het gaat om:
 • het adviseren van onderzoekers over onderzoek design, statistiek en procedures rondom medisch ethische toetsing.
 • coaching van startende onderzoekers. Je geeft informatie over onderzoekslijnen, de goedkeuringsprocedures die ze moeten doorlopen en de ondersteuning die de afdeling Wetenschappelijk Onderzoek biedt.
 • pr te verzorgen voor wetenschappelijk onderzoek. Je houdt de informatie op intranet en de website up to date, schrijft nieuwsberichten en denkt mee over de PR op congressen.
 • workshops te geven in onderzoeksvaardigheden, bijvoorbeeld werken met SPSS en EndNote .
Goed om te weten: het gaat om een tijdelijke functie van 6 maanden.

Met 3 andere professionals vorm je het team Wetenschappelijk Onderzoek. Met jou als coördinator wetenschappelijk onderzoek zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het faciliteren van onderzoekers binnen GGz Centraal. Daarnaast zorgt de afdeling voor de pr van het wetenschappelijk onderzoek. Ook onderhouden we contact met onderzoekers van andere GGZ instellingen en universiteiten.

Met praktijkgericht onderzoek willen we de zorg voor onze patiënten verbeteren. We voeren ons onderzoek uit binnen 4 onderzoekslijnen(zie onze website), waar ook nieuwe onderzoeken op aansluiten. Binnen iedere onderzoekslijn is er behandelexpertise. Zo versterken behandeling en onderzoek elkaar.
Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Leergierig en dynamisch. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart. 
Uitklappen

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier
 
Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild in Amersfoort. Zon & Schild wordt sinds de jaren 30 gebruikt als instellingsterrein voor de geestelijke gezondheidszorg en is een van onze grootste locaties. Op het omvangrijke groene landgoed vind je meerdere behandellocaties en gebouwen. Met de A28 op steenworp afstand is deze locatie goed bereikbaar. 
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als coördinator wetenschappelijk onderzoek bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.218,- en € 3.678,- (CAO GGZ, functiegroep 50) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 32 uur per week voor een half jaar.
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijne extra aan het einde van het jaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling. Prettig voor later!
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Uitklappen

Wat neem je mee?

Jij bent goed in het leggen van contacten met collega’s en andere stakeholders. Uiteraard ben je ook organisatorisch sterk, zodat je uiteenlopende werkzaamheden goed kunt plannen. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij wilt bijdragen aan de allerbeste zorg, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde academische opleiding op het gebied van de gezondheidszorg (bijvoorbeeld psychologie, pedagogiek, geneeskunde of epidemiologie).
 • ervaring en affiniteit met wetenschappelijk onderzoek.
 • ervaring met statistische software (in ieder geval SPSS).
 • Een BROK registratie(dit is een pré, geen verplichting).
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Zet jouw talenten in als coördinator wetenschappelijk onderzoek op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder dan de sluitingdatum. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Anne Willems (stafmedewerker) via telefoonnummer 0622332116. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.
Sluitingsdatum: 10-08-2020
Doorsturen