Basisarts Neuropsychiaterie & Verslaving Laren (32-36 uur)

Patiënten met (neuro) psychiatrische en verslavingsproblematiek helpen met hun herstel. Jij zorgt ervoor.
Regio: Laren
Psychiaters en artsen
Opleidingsniveau: WO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Patiënten met (neuro) psychiatrische en verslavingsproblematiek. In een omgeving met  specialisten die graag hun kennis overdragen krijg je de kans om ervaring op te doen op het gebied van (neuro) psychiatrie en verslaving. Ideaal als je in de toekomst huisarts, psychiater, verslavingsarts of specialist ouderengeneeskunde wilt worden. Je werkt met specialisten in multidisciplinaire teams. Jij als basisarts bent o.a. verantwoordelijk voor diagnosestelling en het (mede) opstellen van behandelplannen. Kortom, je bent er als basisarts door:
 • het verrichten van intakes en het stellen van diagnoses en indicaties.
 • het opstellen en uitvoeren van behandelplannen in samenwerking met de patiënt en de naastbetrokkenen.
 • te werken in een multidisciplinair team, waar jouw bijdrage als behandelaar van grote waarde is.
 • jouw kennis in te zetten en jezelf te ontwikkelen door te leren van collega’s en externe specialisten.
Jouw nieuwe collega’s van de afdeling neuropsychiatrie en de afdeling psychiatrie & verslaving wachten al op je. Met jou als basisarts zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, door klinische behandeling het onder controle krijgen van verslavingsproblemen en het behandelen van psychiatrische stoornissen.

Je krijgt de mogelijkheid om zowel te werken met patiënten die worstelen met een verslaving als patiënten met psychiatrische aandoeningen en /of cognitieve problemen. Een ideale leeromgeving om ervaring op te doen met uiteenlopende doelgroepen. Onze multidisciplinaire teams bestaan o.a. uit verslavingsartsen, klinisch neuropsycholoog, gz psychologen, verpleegkundig specialist, psychologen, verpleegkundigen, psychiaters en een specialist ouderengeneeskunde. Allemaal professionals waar jij veel van kan leren.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Leergierig, collegiaal en we steken graag de handen uit de mouwen. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Uitklappen

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier
 
Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Juliana-Oord in Laren. Dit centrum voor psychiatrie, verslaving en neuropsychiatrie (NAH) ligt in een bosrijke omgeving, waar jij en je collega’s klinische behandelingen uitvoeren als onderdeel van een zorgkader.
 
Op deze locatie bieden we maximaal 8 weken klinische behandeling verdeeld over 2 behandelprogramma’s:  psychiatrie en verslaving en  neuropsychiatrie. De behandeling vangt vaak aan met een klinische detox welke onderdeel is van genoemde behandelprogramma’s.

De regio Gooi- en Vechtstreek ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zeven gemeenten. Vanuit onze locaties in Bussum, Hilversum, Laren en Huizen werken wij samen met zo’n 440 collega’s. Regie geven, kennis delen, lef en energie tonen, vertrouwen geven en gastgericht zijn, kenmerken het kompas dat richting geeft aan onze visie op patiëntenzorg én werkgeverschap binnen regio Gooi- en Vechtstreek.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als basisarts bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 3.465,- en € 5.439,- (CAO GGZ, functiegroep 65) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 32 – 36 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijne extra aan het einde van het jaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling. Prettig voor later!
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Uitklappen

Wat neem je mee?

Jij bent leergierig. Je stelt collega’s veel vragen, ontdekt dingen en komt zelf met ideeën. Uiteraard ben je ook communicatief vaardig, zodat je op een prettige manier met collega’s, patiënten en familie van patiënten omgaat. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een recent afgeronde opleiding tot basisarts of een bijna afgeronde opleiding.
 • affiniteit met verslavingsproblematiek en neuropsychiatrie.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Zet jouw talenten in als basisarts op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Laren.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Elisa Combe, Psychiater en hoofd van het cluster zorgopschaling op 06-12318980 of Ellen van der Blom (teamleider bedrijfsvoering) via 06-51918784. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via 088-1340415.
Sluitingsdatum: 27-09-2020
Doorsturen