Hoofd Registratie en Administratie Amersfoort (36 uur)

Een toekomstbestendige medische administratie. Jij zorgt ervoor.
Regio: Amersfoort
Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO WO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

De medische administratie is een professionele afdeling die de behandelorganisatie binnen de regio Eemland ondersteunt en adviseert op het gebied van medisch administratieve processen, het EPD en de wet- en regelgeving. Verdere optimalisatie van kwaliteit, doelmatigheid en processen is essentieel voor een toekomstbestendige afdeling. Als hoofd registratie en administratie is dit waar jij verantwoordelijk voor bent. Op jou kunnen we rekenen als het gaat om:
 • het gehele medisch administratieve proces met betrekking tot juistheid, volledigheid en tijdigheid van registratie.
 • implementatie van beleid, veranderingen in de wet- en regelgeving en verbeteringen in de registratie.
 • coördinatie van de tweedelijnscontroles, zoals ValueCare en de overige signaleringslijsten.
 • verbinding met de centrale stafdiensten en de zorg.
 • interregionale afstemming en samenwerking op het gebied van ontwikkelingen, werkwijzen en kennisdeling.
In jouw functie maak je deel uit van het Regionaal Management Team en geef je leiding aan twee teamleiders en een team van experts op het gebied van DBC, EPD en Zorgbemiddeling. Daarnaast ben je secretaris van de regionale werkgroep GRiPP (Goede Registratie in Primair Proces), een project dat is gestart om de verantwoording beter te laten aansluiten bij de dagelijkse werkzaamheden. Met jou als hoofd registratie en administratie zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, brede administratieve ondersteuning van de behandelorganisatie en optimale registratie van de geleverde zorg.

Hoe je onze afdeling beste kunt omschrijven? We zijn een afdeling van ca. 30 fte in ontwikkeling en werken aan verdere professionalisering van onszelf en van onze afdeling, daarin zijn we ambitieus en enthousiast en denken we graag mee. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Uitklappen

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild ligt in een goed bereikbare en bosrijke omgeving aan de rand van Amersfoort. Wij bieden een breed behandelaanbod aan patiënten met sterk uiteenlopende ziektebeelden en zorgbehoeften. Wij bieden zowel acute als langdurige zorg, wij kennen open en gesloten afdelingen en afdelingen voor zowel volwassenenpsychiatrie als ouderenpsychiatrie. 

De resultaatverantwoordelijke zorgeenheid Eemland ontfermt zich over een breed werkgebied. Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte transmurale patiëntenzorg in de keten centraal staat. Samenwerking, optimalisatie en innovatie vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als hoofd registratie en administratie bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.963,-  en € 4.620,- (CAO GGZ, functiegroep 60) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 36 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand. 
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijn extra aan het einde van het jaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling. Prettig voor later!
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of extra verlof. 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Uitklappen

Wat neem je mee?

Jij bent iemand die makkelijk verbinding legt, kunt mensen enthousiast maken en meenemen in een nieuwe werkwijze. Uiteraard bezit je de vaardigheden om vertrouwen te wekken en te motiveren om zo sturing te geven aan de medewerkers binnen jouw afdeling. Je hebt een directe stijl van communiceren,  bent energiek en gebruikt je overtuigingskracht. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij wilt bijdragen aan de allerbeste zorg, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde (post) hbo opleiding als zorgadministrateur, of een opleiding in de richting van bedrijfskunde, beleid/management in de zorg.
 • enige jaren managementervaring en ervaring in een soortgelijke functie binnen een zorgorganisatie.
 • kennis van ontwikkelingen, financiering en wet- en regelgeving binnen de zorg en bij voorkeur de ggz.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Zet jouw talenten in als hoofd registratie en administratie, versterk GGz Centraal in Amersfoort.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 11 en 13 augustus, we vragen je om daarmee alvast rekening te houden.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Dienke Hedemann (directeur bedrijfsvoering) via het directiesecretariaat: + 31 334 609 767.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Sluitingsdatum: 07-08-2020
Doorsturen