Frontoffice Medewerker Medische Administratie Hilversum (25,5 uur)

Een gastvrije GGz-instelling. Jij zorgt ervoor.
Regio: Hilversum
Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: MBO
Aantal uren per week: 25
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Bezoekers, patiënten en collega’s. Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn het (telefonisch) te woord staan van personen en bezoekers en het verrichten van administratieve werkzaamheden. Kortom, je bent er als frontoffice medewerker door:
 • het gastvrij ontvangen van bezoekers.
 • telefonische vragen te beantwoorden en door te schakelen naar de juiste persoon.
 • lichte medisch administratieve en secretariële werkzaamheden.
Jouw 9 nieuwe collega’s van de frontoffice medische administratie wachten al op je. Met jou als frontoffice medewerker zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, zorgen voor een correcte en kwalitatief goede medische administratie.  De medische administratie Gooi- & Vechtstreek (verdeeld over 4 locaties) bestaat uit  ongeveer 30 medewerkers. De primaire focus van de medische administratie ligt bij de rechtmatigheid, tijdigheid en juistheid van de bronregistratie. De medische administratie bewaakt, controleert, faciliteert en signaleert ten aanzien van de juistheid, tijdigheid en kwaliteit van het zorg-administratieve proces. Hiernaast biedt de medische administratie ondersteuning aan de behandelorganisatie in brede zin.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Hecht en divers. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Uitklappen

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? De Rembrandthof in Hilversum. Dit is onze hoofdlocatie in ’t Gooi waar mensen van alle leeftijden met psychiatrische problematiek   terecht kunnen voor een breed behandelaanbod. Zowel ambulante en klinische zorg op locatie als specialistische zorg vanuit wijkteams. Ook kunnen patiënten in psychiatrische crisis bij de Rembrandthof terecht bij de 24-uurs psychiatrische crisisdienst. 
 
De regio Gooi- en Vechtstreek ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zeven gemeenten. Vanuit onze locaties in Bussum, Hilversum, Laren en Huizen werken wij samen met zo’n 440 collega’s. Regie geven, kennis delen, lef en energie tonen, vertrouwen geven en gastgericht zijn, kenmerken het kompas dat richting geeft aan onze visie op patiëntenzorg én werkgeverschap binnen regio Gooi- en Vechtstreek.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als frontoffice medewerker bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen €1.854,- en € 2.757,- (CAO GGZ, functiegroep 35 op basis van 36 uur.
 • een contract voor 25,5 uur per week voor een jaar. De 25,5 uur wordt verdeeld over drie dagen. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijne extra aan het einde van het jaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling. Prettig voor later!
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten
Uitklappen

Wat neem je mee?

Jij bent klantgericht en gastvrij. Patiënten, familieleden en andere bezoekers worden door jou goed geholpen en doorverwezen. Uiteraard ben je ook stressbestendig zodat je jouw hoofd koel houdt in hectische situaties. Je past binnen GGz Centraal als je wilt bijdragen aan de allerbeste zorg, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • mbo werk- en denkniveau.
 • kennis van verschillende automatiseringssystemen, bijvoorbeeld Youforce, Inplanning of USER.
 • uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • representativiteit.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Zet jouw talenten in als frontoffice medewerker op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Hilversum.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Anne Laan (Teamleider Medische Administratie) via telefoonnummer 06-22430259 of Marino Koot (Hoofd bedrijfsvoering) telefoonnummer 06-13591278. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.
Sluitingsdatum: 03-08-2020
Doorsturen