Basispsycholoog Gebiedsteam Noordoostpolder & Urk Emmeloord (32-36 uur)

Outreachende en poliklinische zorg bieden aan een cliënten met psychische problemen. Jij zorgt ervoor.
 
Regio: Emmeloord
Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Cliënten van 18-65 jaar met een breed scala aan psychische problemen (angst- en stemmingsproblematiek, autisme, persoonlijkheidsproblematiek, trauma, schizofreniespectrum- en andere psychotische stoornissen en comorbide problematiek) binnen het postcodegebied dat het gebiedsteam bestrijkt. Je gaat proactief samenwerken in een multidisciplinair team en levert outreachende en poliklinische zorg en behandeling. Kortom, je bent er als basispsycholoog door:
 • het geven van individuele (protocollaire) behandelingen en het participeren in groepsbehandeling.
 • het doen van intakegesprekken en psychodiagnostiek.
 • behandelindicatie en advies te geven aan patiënten in zorg.
 • het systeem rond de patiënt te betrekken bij de behandeling.
 • jouw kennis en kunde in te brengen voor de verdere ontwikkeling van ons zorgaanbod.
   
Jouw nieuwe collega’s van het gebiedsteam Noordoostpolder & Urk wachten al op je. Met jou als basispsycholoog zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, specialistische zorg verlenen vanuit de herstel ondersteunende visie. In contact met de patiënt streven we naar het vergroten van de eigen regie, vaak in samenspraak met het systeem van de patiënt en eventuele andere zorgaanbieders (interne collega’s en/of netwerkpartners). In Flevoland hebben wij de ambulante behandeling voor volwassenen georganiseerd in 8 gebiedsteams: 4 in Almere, 2 in Lelystad, 1 in Dronten en 1 in de Noordoostpolder. Naast de gebiedsteams hebben wij een regio-breed opererende 24-uurs crisisdienst en een IHT (Intensive Home Treatment) team.
Vanwege groei in het gebiedsteam zijn wij op zoek naar een derde psycholoog.
Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Enthousiast, deskundig en betrokken. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.

 
Uitklappen

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? ? Emmeloord. In Flevoland wordt gewerkt met gebiedsteams die in postcodegebieden werkzaam zijn. Deze behandelteams hebben goede contacten met sociale wijkteams en huisartsen. Meestal vindt behandeling plaats bij een van onze poliklinieken en soms thuis als de situatie hierom vraagt. Mocht de poliklinische behandeling niet toereikend zijn, dan kan worden opgeschaald naar specialistische teams of bijvoorbeeld de kliniek.

De regio Flevoland ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zes gemeenten. Vanuit onze locaties in Almere, Lelystad, Emmeloord en Dronten werken wij samen met ruim 325 collega’s. Flevoland is in beweging, stilstand is achteruitgang. Herstelgerichte patiëntenzorg, waarbij er zo maximaal mogelijk ambulant wordt gewerkt, kenmerkt de visie en aanpak binnen de regio. Evenals ons motto ‘behandelen doen wij samen’, waarbij de patiënt en zijn naasten centraal staan en intensief wordt samengewerkt met lokale netwerkpartners. Focus op eigen regie en autonomie, ruimte om te pionieren en multidisciplinaire samenwerking vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Daar hoort begeleiding en supervisie door een gz-psycholoog van jouw leer- en werkproces zeker bij. Ook kun je als basispsycholoog bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.963,- en € 4.620,- (CAO GGZ, functiegroep 60) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 32 - 36 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijne extra aan het einde van het jaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling. Prettig voor later!
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, een aanvullende reiskosten vergoeding of extra verlof.
   
  Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Uitklappen

Wat neem je mee?

Jij bent ondernemend en flexibel; je bent bereid om op meerdere locaties te werken. Uiteraard ben je ook leergierig. Op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en de laatste wetenschappelijke inzichten in het vakgebied is voor jou vanzelfsprekend. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde wo opleiding tot psycholoog.
 • een basisaantekening psychodiagnostiek NIP (BAPD heeft een pré). Daarnaast heb je bij voorkeur een aanvullende therapie opleiding (bijvoorbeeld cognitieve gedragstherapie of EMDR).
 • een registratie VGCT of in opleiding zijn tot VGCT-therapeut is een voordeel.
 • een rijbewijs en/of eigen vervoer.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Zet jouw talenten in als basispsycholoog op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Emmeloord.
Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Geert Meijer (teamleider bedrijfsvoering gebiedsteam Noordoostpolder & Urk via +31 612141870 of  met Rogier Ladee  (teamleider behandelzaken / psychiater) via +31 613494492 Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.
 
Sluitingsdatum: 17-08-2020
Doorsturen