Coördinator Verpleegkundige Zorg Avond Nacht Weekend Ermelo (24-32 uur)

Regio: Ermelo
Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO
Aantal uren per week: 32
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Ouderen en volwassenen begeleiden tijdens de avond- en nachturen. Jij zorgt ervoor.

Als coördinator verpleegkundige zorg heb je een vaste basis bij de centrale post op landgoed Veldwijk. Vanuit hier bezoek je de verschillende afdelingen op locatie Veldwijk. Dit kan zowel telefonisch als door daadwerkelijk een bezoek te brengen aan de afdelingen. Het betreft een zelfstandige functie die je uitoefent aan de hand van protocollen. Het is erg belangrijk dat je precies kunt inschatten wat er nodig is om (complexe) problemen op te lossen. Indien mogelijk handel je zelf en waar nodig overleg en werk je samen met de dienstdoende arts. Je bent eindverantwoordelijk voor de verpleegkundige zorg buiten kantoortijd. Ook geef je functioneel leiding aan de collega’s van de verschillende afdelingen.
Uitklappen

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen. 

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Ermelo, landgoed Veldwijk. 

Je komt te werken op landgoed Veldwijk waar specialistische zorg wordt geboden aan volwassenen en ouderen met psychische problemen. Het behandelaanbod is gevarieerd waardoor op vrijwel elke zorgvraag een passend antwoord geboden kan worden. Op landgoed Veldwijk zijn verschillende gebouwen en afdelingen te vinden. Sommige hebben een behandelfunctie, in andere gebouwen zijn ondersteunende diensten gehuisvest.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als coördinator verpleegkundige zorg bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.218,- en € 3.678,- (CAO GGZ, functiegroep 50) op basis van 36 uur;
 • een contract voor 24-32 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen dus je krijgt bij ons meteen een vast contract;
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijne extra aan het einde van het jaar;
 • 166 vakantie uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans;
 • een goede pensioenregeling. Fijn voor later;
 • een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket;
 • de aanvraag van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van de procedure. Wij vragen de verklaring voor je aan en de kosten worden vergoed.
Uitklappen

Wat neem je mee?

Je hebt affiniteit met alle doelgroepen binnen de psychiatrie. Omdat je veel alleen werkt is het belangrijk dat je denkt in oplossingen en stevig in je schoenen staat. Ondanks het individuele karakter werk je nauw samen met de dagdienst tijdens de overdracht, van jou verwachten we daarom dat je goede contactuele eigenschappen hebt.

En verder heb je/ ben je:
 • een diploma hbo Verpleegkunde en ben je in het bezit van een BIG registratie. De nadruk zal hierbij liggen op somatische kennis, vaardigheden en inzicht;
 • pragmatisch, besluitvaardig en doortastend;
 • bij voorkeur BHV- en ART-geschoold. Wanneer dit niet het geval is, ben je bereid op korte termijn scholing te volgen.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? Bel dan met Fokke Post (hoofd bedrijfsvoering) +31630302907 of  +31341566027. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Sluitingsdatum: 18-09-2020
Doorsturen