Regio: Lelystad
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Als klinisch psycholoog / psychotherapeut in Meerzicht kun je verwachten dat je een gevarieerde functie treft. De werkomgeving is sterk groeiende en ontwikkelt zich voortdurend. Hierbij krijg jij de ruimte voor jouw persoonlijke inbreng. Werken binnen onze regio betekent dat je werkt in een omgeving die volop in ontwikkeling is, dat de samenwerking met collega’s open en toegankelijk is, dat jouw mening er toe doet en bijdraagt aan de continue verbetering van onze zorg aan patiënten.

Je maakt deel uit van een multidisciplinair team dat bestaat uit psychiaters, psychotherapeuten, gz-psychologen, SPV-en, verpleegkundigen en vaktherapeuten. Binnen dit team ben jij verantwoordelijk voor de diagnostiek, het opstellen van het behandelingsplan en voor het uitvoeren c.q. coördineren van de behandeling van patiënten. Je werkt deeltijd en ambulant. Daarnaast geef je supervisie aan psychologen en artsen in opleiding tot specialist. Tevens stuur je uitvoerend behandelaars op het niveau van het behandelplan inhoudelijk aan. Je hebt een rol in de evaluatie van het beleid van het behandelprogramma.
Je werkt samen in een team met alle disciplines en denkt mee over de ontwikkeling van de zorglijnen binnen de RVZe Flevoland.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

  • een werkplek waar eigen initiatief en ideeën worden gewaardeerd en aangemoedigd;
  • een parttime/fulltime contract voor 32 tot 36 uur per week voor onbepaalde tijd;
  • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 70 (minimaal € 4.206,- en maximaal € 6.564,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
  • een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.14 wet BIG, ter hoogte van € 1.800,- per jaar (naar rato dienstverband);
  • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, meer hierover kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
  • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure. Wij vragen aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

  • een BIG registratie als klinisch psycholoog met, bij voorkeur een specialisatie in de groepspsychotherapie, MBT, schematherapie en/of systeemtherapie;
  • bij voorkeur ben je supervisor bij een specialistische vereniging voor psychotherpapie (bijv NVP).
Jouw profiel:
Naast ervaring met het werken met volwassenen heb je ervaring met het werken met jongvolwassenen. Je hebt kennis en ervaring met het werken met psychiatrische patiënten. Je beschikt over een flexibele instelling, bent transparant in je handelen en gericht op samenwerking. Je hebt ervaring, interesse en deskundigheid in het onderzoek en de diverse behandelmogelijkheden van de genoemde stoornissen. Je bent flexibel en enthousiast en weet dit over te brengen op anderen. Je bent innovatief,  je hebt goede communicatieve vaardigheden en je bent gericht op samenwerken. Verder ben je op de hoogte van recente ontwikkelingen in het vakgebied en gericht op het bijhouden daarvan door bijscholing.
Lees meer

Met elkaar

GGz Centraal Meerzicht in Lelystad heeft een breed behandelaanbod voor volwassenen en ouderen. Naast ambulante behandeling heeft Meerzicht ook een klinische opname voor acute psychiatrie.

Samen met andere organisaties creëren wij een evenwicht tussen zorg aan huis en zorg in de kliniek doordat wij naast ambulante behandeling, ook psychiatrische intensieve thuiszorg, dagbehandeling en klinische opname aanbieden. Meerzicht biedt zorg op maat. De behandeling varieert van kortdurende tot langdurende zorg en van individuele therapie tot groepstherapie.

Wij beschikken over expertise in de behandeling van veel verschillende doelgroepen, we hebben een 24-uurs psychiatrische crisisdienst en een opnamekliniek. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij complexe problematiek kunnen behandelen.

Meer informatie over GGz Centraal en de regio Flevoland vind je op www.ggzcentraal.nl.
Lees meer

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Marcel Knijn (hoofd bedrijfsvoering Gebiedsteams en Deelspecialismen) 06-83276691. Hij neemt graag de tijd voor je!
 
Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Lees meer
Sluitingsdatum: 09-11-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Yvette Scheltinga Recruitment
Yvette Scheltinga Recruitment

Recruitment Coördinator