Regio: Ermelo
Aantal uren per week: 24
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: MBO HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Van waarde zijn voor de patiënten binnen de regio door bij te springen waar het nodig is.

Patiënten verplegen die langdurige zorg nodig hebben op een gesloten of open afdeling, zorgen voor stabiliteit in crisissituaties op de HIC of groepssessies begeleiden voor patiënten met jeugdtrauma’s. Jij bent van alle markten thuis.
Als verpleegkundige in onze flexpool ben je breed inzetbaar, aan jou de keus waar en wanneer jij wilt werken. Deze flexibiliteit geeft de mogelijkheid om op meerdere afdelingen en bij verschillende behandelprogramma’s mee te draaien. Ideaal als je houdt van afwisselend werk! Nog niet helemaal zeker waar jouw interesses liggen? Door op deze manier te werken kun je ervaring opdoen en misschien zelfs de keus maken om vast in dienst te komen. Jij bepaalt op welke manier je van waarde wilt zijn.

Als verpleegkundige: 
 • werk je in het multidisciplinaire team en ga je een aantal van de genoemde programmaonderdelen alleen, of als co-therapeut, aanbieden;
 • verzorg je de coördinatie van het programma-aanbod;
 • lever je een actieve bijdrage aan het tot stand komen van behandelplannen en evaluaties;
 • werk je volgens de nieuwste ontwikkelingen, zoals Active Triad Recovery en herstelgericht werken.
Hoe dit in zijn werk gaat? Via een app op jouw smartphone kun je jouw voorkeuren wat betreft werkdagen en afdelingen/locaties aangeven. Hier wordt door het roosterbureau rekening mee gehouden. De meeste diensten staan al weken van tevoren vast, maar het kan ook zijn dat je een melding krijgt met de vraag of je morgen beschikbaar bent omdat een collega zich heeft ziekgemeld. Via de app heb je snel en makkelijk overzicht en houd je de regie.
 
Kortom, een afwisselende functie waarin je de regie hebt over jouw werkweek en de vrijheid om te bepalen waar en wanneer jij werkt.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Je komt te werken in de flexpool van de regio Veluwe & Veluwe Vallei. Jaarlijks wordt voor jou en je collega’s een “meet & greet” georganiseerd om ervaringen te delen, nieuwe collega’s te ontmoeten en bij te kletsen. Wat de collega’s van de flexpool typeert is enthousiasme en gedrevenheid. Verder mag je verwachten:
 • afhankelijk van jouw voorkeur krijg je een contract voor minimaal 4 uur per week, in eerste instantie voor de duur van een jaar;
 • een salaris conform de CAO GGZ, functiegroep 45 bij een contract van minimaal 24 uur per week (minimaal € 1.955,- en maximaal € 3.326,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek); 
 • een actief scholingsbeleid en uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Voor de verpleegkundigen van de flexpool wordt jaarlijks gekeken wat er (qua scholing) nodig is zodat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

In jouw rol is het belangrijk dat je gemakkelijk contact maakt met de patiënten en collega’s van de afdeling. Vanzelfsprekend heb je vragen wanneer je op een nieuwe afdeling komt, je stelt deze zonder te aarzelen. Als verpleegkundige is het belangrijk dat je creatief bent in het vinden van oplossingen en snel kunt schakelen. Verder heb/ben je:
 • een afgeronde opleiding (mbo niveau 4 of hbo-v) met enige ervaring binnen de zorg en bij voorkeur de ggz;
 • brede belangstelling en een flexibele inzetbaarheid zowel qua tijd als werkplek;
 • kennis van de laatste ontwikkelingen en de bereidheid om actief bij te dragen aan de zorgcontinuïteit;
 • in staat om je aan te passen aan de werkwijze van het team en je hierin je weg te vinden.
Lees meer

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

Je komt te werken in de regio Veluwe & Veluwe Vallei. Wij bieden specialistische zorg aan (jong)volwassenen en ouderen met psychische problemen, onder andere rond en op landgoed Veldwijk in Ermelo. Ook hebben we locaties in Harderwijk, Nijkerk, Barneveld, Wezep, Nunspeet en meer. Het behandelaanbod is uiterst gevarieerd waardoor op vrijwel elke zorgvraag een passend antwoord geboden kan worden.
Lees meer

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Fokke Post (hoofd bedrijfsvoering), via 06- 30302907 of bel met Titia van de Ridder (1e medewerker roosterbureau), via 0341-566916. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Lees meer
Sluitingsdatum: 09-11-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Susanne van der Klok Recruitment