Masterstage (neuro)psychologie Kinder- en Jeugdpsychiatrie Hilversum

Regio: Hilversum
Stagiairs
Opleidingsniveau: WO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Voor de locatie GGz Centraal Fornhese in Hilversum zijn wij op zoek naar een enthousiaste, leergierige master student (neuro)psychologie met een grote affiniteit met (neuro)psychologie en kinderen, die voor 3 dagen in de week stage willen lopen. De periode is van november 2020 tot en met juli 2021.
Uitklappen

Met elkaar

GGz Centraal Fornhese is een kinder- en jeugdpsychiatrie instelling, die aan kinderen en jongeren/jongvolwassenen van 0 tot 18 jaar met (verdenking van) psychiatrische problemen hulp biedt. Om de juiste behandeling te kunnen geven, is het belangrijk dat er goede diagnostiek wordt gedaan. De diagnostiek en behandeling wordt verzorgd door een multidisciplinair team bestaande uit: kinder- en jeugdpsychiater, klinisch (neuro)psycholoog, gz-psychologen, psychodiagnostisch medewerker, systeemtherapeuten, verpleegkundigen en vaktherapeuten.

Voor meer informatie over de instelling kun je onze website bezoeken: https://www.ggzcentraal.nl/.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

De stage vindt plaats binnen het behandelprogramma 6 tot 18 jaar. Gedurende de stage wordt de mogelijkheid geboden om zicht te krijgen op alle facetten van de klinische praktijk in het werk als psycholoog, zowel met betrekking tot diagnostiek als behandeling. De nadruk in deze stage zal liggen op het leren (onder supervisie) zelfstandig uitvoeren van diagnostische activiteiten, in het bijzonder psychodiagnostiek (bestaande uit intelligentie onderzoek, neuropsychologisch onderzoek en sociaal emotioneel onderzoek). Het behalen van de Basisaantekening Psychodiagnostiek behoort dan ook tot de mogelijkheden.

Tijdens je stage ontvang je een stagevergoeding conform CAO GGZ.
Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is een vast onderdeel van onze referentiecheck.
Uitklappen

Wat neem je mee?

Wij zoeken iemand die nieuwsgierig is naar - en affiniteit heeft met - de psychiatrie. Je voldoet aan de volgende voorwaarden:
  • de stage vindt plaats in het kader van een erkende opleiding;
  • een verklaring omtrent gedrag (VOG) is een vast onderdeel van onze referentiecheck.
Uitklappen

Gerelateerd

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Indien je interesse hebt en je wilt solliciteren, kun je tot uiterlijk 29 september  een motivatiebrief en CV aan ons toesturen via de onderstaande link. Je kunt je brief richten aan mw. M. Spakman (GIOS Klinisch neuropsycholoog) en mw. E Papenhuijzen (GZ-psycholoog).

In week 41 op woensdag 7 oktober tussen 11.00 en 13.00 uur zullen de sollicitatiegesprekken plaats vinden. Reserveer voor de zekerheid deze datum alvast in je agenda.
Sluitingsdatum: 30-09-2020
Doorsturen