Regio: Ermelo
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Verzorgenden
Opleidingsniveau: MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Voor ouderen (60+) met een psychiatrische stoornis. Ook ’s nachts ligt de nadruk op herstel gericht werken. Goed luisteren en willen begrijpen voeren de boventoon. Je staat onvoorwaardelijk naast de patiënt. Als vertrekpunt voor de begeleiding en de behandeling sluit jij aan bij de wensen, behoeften en mogelijkheden van de patiënt. Dat doe je tijdens nachtdiensten, van 22.30 uur tot 7.30 uur. Kortom, je bent er als nachtmedewerker door:
 • het begeleiden van ouderen met psychiatrische/psychogeriatrische problematiek in de nacht.
 • je te richten op de slaaphygiëne van de patiënten en ondersteuning te bieden in het bewaken van hun dag- en nachtritme.
 • het observeren en rapporteren ten behoeve van diagnostiek, behandeling en overdracht.
 • het incidenteel doen van een opname ’s-nachts en ondersteuning te bieden aan collega’s in de nachtdienst.

Jouw 20 nieuwe collega’s van het team CVO-3 wachten al op je. Met jou als nachtmedewerker zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het bieden van een woonomgeving die past bij patiënten bij wie het ziekteproces een chronisch beloop heeft. Wij houden hierbij rekening met de beperkingen in hun psychosociaal functioneren. Afhankelijk van de behoefte zorgen we vaak voor blijvende bescherming en begeleiding van de patiënten. Op de CVO-3 hebben wij 8 bedden op de open afdeling en 8 bedden voor langdurig verblijf.
Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Gemixt, hecht en eerlijk met korte lijnen voor nauwe samenwerking. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als nachtmedewerker bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.854,- en € 2.757,- (CAO GGZ, functiegroep 35) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 28 - 32 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijne extra aan het einde van het jaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling. Prettig voor later!
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, een aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
   
  Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij straalt rust uit en staat in je werk graag naast de patiënt. Uiteraard ben je ook teamspeler die in deze solistische functie ook goed kan samenwerken. Je past binnen GGz Centraal als je wilt bijdragen aan de allerbeste zorg, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding verzorgende IG niveau 3.
 • affiniteit met ouderenpsychiatrie.
 • kennis van de voornaamste ontwikkelingen op het gebied van psychiatrie en herstel ondersteunende zorg (HOZ).
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.
Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Ermelo. In het Centrum voor Ouderenpsychiatrie (CVO) bieden wij specialistische geestelijke gezondheidszorg aan ouderen vanaf 60 jaar met psychische klachten. Met verschillende afdelingen, specialismen en experts worden de behoeften van cliënten nauwkeurig op elkaar afgestemd. Ouderen kunnen hier terecht voor ambulante, deeltijd- en klinische behandelingen als stemmings- of angststoornissen, rouwverwerking, ernstige somberheid, alcoholverslaving of andere verslavingsproblematiek.
De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als nachtmedewerker op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Ermelo.
Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Martijn Bokhorst (teamleider) via
+31 6 120 732 76 . Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.
 
Lees meer
Solliciteren vóór: 14-09-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Yvette Scheltinga
Yvette Scheltinga

Recruitment Coördinator