Regio: Harderwijk
Aantal uren per week: 28
Vakgebied: Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Volwassenen met persoonlijkheidsstoornissen. Je behandelt patiënten met complexe persoonlijkheidsproblematiek, zowel ambulante als patiënten binnen de deeltijdbehandeling schematherapie. Je verricht intakes en je ontwikkelt en stelt behandelplannen op samen met het multidisciplinaire team. Ook evalueer je de behandelplannen en indien nodig stel je deze bij.
Kortom, je bent er als gz-psycholoog door:
 • lopende behandelingen over te nemen.
 • als behandelaar intakes te verrichten, behandelplannen op te stellen, te zorgen voor integraliteit van het behandelproces en het centrale aanspreekpunt voor alle betrokkenen te zijn.
 • groeps-schematherapie te geven in een 3-daagse deeltijdbehandeling.
 • deel te nemen als teamlid en therapeut binnen de deeltijdbehandeling schematherapie.
Jouw 18 nieuwe collega’s van persoonlijkheidsteam volwassenen wachten al op je. Met jou als gz-psycholoog zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, specialistische zorg bieden aan patiënten met persoonlijkheidsstoornissen. Op de polikliniek kunnen volwassenen terecht voor ambulante en deeltijdbehandelingen van psychische, psychiatrische en verslavingsproblematiek.
Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Professioneel, enthousiast en betrokken. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
I.v.m. het zwangerschapsverlof van één van onze collega’s zoeken wij met ingang van 1 september 2020 tijdelijke ondersteuning.
 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als gz-psycholoog bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 3.465,- en € 5.439,- (CAO GGZ, functiegroep 65) op basis van 36 uur.
 • een contract voor een contract voor 28 uur per week voor de duur van 4 maanden.
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijne extra aan het einde van het jaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling. Prettig voor later!
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
   
  Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent in je behandelingen systeemgericht, reflecterend en daarnaast ook administratief organisatorisch sterk. Uiteraard ben je ook een teamplayer en werk je graag in een multidisciplinair team. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt vooropstelt, meegaat in veranderingen en jezelf wilt blijven ontwikkelen. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding tot gz-psycholoog met BIG-registratie.
 • actieve en outreachende benadering, bij voorkeur ervaring in een ambulante setting.
 • kennis en ervaring met schematherapie en eventueel trauma behandeling.
 • vakkennis van psychopathologie, relevante wetgeving en de sociale kaart en je weet dit op een adequate manier in te zetten.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.
Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? De polikliniek Harderwijk/Wezep. Dit is een onderdeel van de regio Veluwe & Veluwevallei. Het omvat de volgende specifieke zorglijnen: persoonlijkheidsstoornissen, stemmings- en somatoforme stoornissen, eetstoornissen, angst- en dwangstoornissen, 24 uurs acuut, ADHD en autisme. Het multidisciplinaire team volwassenen is een professioneel, enthousiast en betrokken team. Voor specifieke doelgroepen wordt nauw samengewerkt met behandelprogramma's op het landgoed Veldwijk te Ermelo (dialectische gedragstherapie (DGT)) en 24-uurs acute zorg en intensive home treatment.
De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als gz-psycholoog op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Harderwijk.
Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Jantine Bottenberg (teamleider bedrijfsvoering) +316 22656027. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.
 
Lees meer
Solliciteren vóór: 06-10-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Yvette Scheltinga
Yvette Scheltinga

Recruitment Coördinator