Ergotherapeut Amersfoort (16 uur)

Voor klinische, deeltijd  én ambulante  patiënten een gevarieerd ergotherapeutisch behandelaanbod neerzetten? Jij zorgt ervoor.
Regio: Amersfoort
Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau: HBO
Aantal uren per week: 16
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Diverse doelgroepen binnen ambulante, deeltijd en klinische zorg met diverse psychische en motorische problematiek. Het merendeel van de patiënten behoort tot de doelgroep ouderen. Vanuit jouw kundige kijk op het verbinden van lichaam en geest en jouw expertise als ergotherapeut zie jij mogelijkheden om een passend therapie aanbod te bieden voor deze patiënten.  Kortom, je bent er als ergotherapeut door:
 • zelfstandig ergotherapie (zowel in groepsverband als individueel) te geven binnen het kader van het behandelplan.
 • nauw samen te werken met de medebehandelaars.
 • deel te nemen aan multidisciplinaire behandelplan overleggen en samen met jouw collega's  de toegevoegde waarde van ergotherapie over te brengen aan de behandelaars van de regio Eemland.
Als ergotherapeut maak je deel uit van het medisch-paramedisch team. Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Professioneel, autonoom, loyaal en elkaar aanvullend. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Uitklappen

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild ligt in een goed bereikbare en bosrijke omgeving aan de rand van Amersfoort. Wij bieden een breed behandelaanbod aan patiënten met sterk uiteenlopende ziektebeelden en zorgbehoeften. Wij bieden zowel acute als langdurige zorg, wij kennen open en gesloten afdelingen en afdelingen voor zowel volwassenenpsychiatrie als ouderenpsychiatrie. 

De resultaatverantwoordelijke zorgeenheid Eemland ontfermt zich over een breed werkgebied. Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte patiëntenzorg centraal staat. Samenwerking, optimalisatie en innovatie vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als ergotherapeut bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.479,- en € 4.010,- (CAO GGZ, functiegroep 55) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 16 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijne extra aan het einde van het jaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling. Prettig voor later!
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Uitklappen

Wat neem je mee?

Jij hebt, bij voorkeur, kennis van en ervaring met groepsprocessen. Verder heb je affiniteit met de doelgroep ouderen en beschik je over relevante kennis en ervaring in het werken met mensen met psychische en motorische problematiek. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd vooropstelt, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde hbo opleiding Ergotherapie.
 • bij voorkeur cursussen afgerond zoals AMPS, PRPP en/ of EDOMAH.
 • een rijbewijs B.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Zet jouw talenten in als ergotherapeut op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Wil je meer informatie over de vacature? Bel, app of mail dan met Anne Bos (ergotherapeut) via +31 6155804521 / a.bos@ggzcentraal.nl, of met Rolienke de Bruine (teamleider) via +31 612553312.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.
Sluitingsdatum: 02-09-2020
Doorsturen