Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Artsen
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Patiënten met een stemming- of angststoornis. Je biedt zelfstandig de zorg die zij nodig hebben en zorgt voor continuïteit in hun behandeling. Kortom, je bent er als ANIOS door:
 • intakes te verrichten.
 • onderzoek te doen en werkdiagnoses te stellen.
 • medicatievoorlichting en psycho educatie te geven.
 • mee te werken in groepsbehandeling.
Jouw nieuwe collega’s van het behandelteam wachten al op je. Met jou als ANIOS zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, patiënten ondersteunen en begeleiden die door ernstige angst- en stemmingsklachten niet meer functioneren in het dagelijks leven. Met intensieve behandelingen helpen we mensen met ernstige angststoornissen zoals een dwangstoornis, sociale angst, paniekaanvallen of een fobie. We bieden ook intensieve behandeling aan mensen met ernstige stemmingsklachten, zoals depressie, manie of bipolaire stoornis.

Binnen het programma stemming- en angststoornis ben jij sturend (mede)behandelaar, waarbij je nauw samenwerkt met de collega's van het multidisciplinair team. Als basisarts in deze tweedelijns specialistische ggz-zorg werk je vraaggestuurd en cliëntgericht. Waarbij de relatie tussen jou en de cliënt de grootste bijdrage levert aan de behandeling. Vanzelfsprekend neem je deel aan het multidisciplinair overleg en draai je mee in de diensten die we gezamenlijk binnen GGz Centraal verzorgen.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Betrokken, enthousiast en specialistisch. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als ANIOS bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 3.465,- en € 5.439,- (CAO GGZ, functiegroep 65) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 24-32 uur per week voor een jaar. Wil je langer blijven, heel graag.
 • een baan als arts waarin je veel kunt leren in korte tijd met goede werkbegeleiding en zeer laagdrempelige supervisie van psychiaters.
 • sneller kans op een opleidingsplek binnen de A-opleiding tot psychiater bij GGz Centraal;
 • eens in de twee weken een centraal onderwijsmoment voor ANIOS.
 • de mogelijkheid tot diverse trainingen en e-learnings. Daarnaast wordt standaard een suïcidepreventie-training (PITSTOP) aangeboden.
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijne extra aan het einde van het jaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling. Prettig voor later!
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent betrokken en professioneel. Uiteraard heb je affiniteit met de psychiatrie. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de patiënt altijd voorop stelt, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een opleiding tot basisarts en BIG registratie. Werkervaring als arts-assistent is fijn, maar je kunt zeker ook solliciteren als je net jouw opleiding hebt afgerond.
 • een flexibele werkhouding en je bent enthousiast om te gaan werken in een vernieuwende behandelorganisatie.
 • collegialiteit, humor en goede communicatieve vaardigheden.
 • een rijbewijs.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild ligt in een goed bereikbare en bosrijke omgeving aan de rand van Amersfoort. Wij bieden een breed behandelaanbod aan patiënten met sterk uiteenlopende ziektebeelden en zorgbehoeften. Wij bieden zowel acute als langdurige zorg, wij kennen open en gesloten afdelingen en afdelingen voor zowel volwassenenpsychiatrie als ouderenpsychiatrie. 

De resultaatverantwoordelijke zorgeenheid Eemland ontfermt zich over een breed werkgebied. Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte patiëntenzorg centraal staat. Samenwerking, optimalisatie en innovatie vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als ANIOS, versterk GGz Centraal in Amersfoort.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Linda Honig (teamleider bedrijfsvoering) via +31 683008863. Of bezoek haar LinkedIn profiel

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Lees meer
Solliciteren vóór: 26-08-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge van Gent
Inge van Gent

Recruitment Coördinator