Casemanager FACT-team Zuid Amersfoort (24-36 uur)

Intensieve ambulante begeleiding bieden aan een uitdagende doelgroep. Jij zorgt ervoor.

 
Regio: Amersfoort
Verpleegkundigen Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau:
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Voor patiënten met een ernstige psychiatrische aandoening die vaak gepaard gaat met problemen op andere levensterreinen. Door het bieden van behandelingen middels de FACT methodiek weten deze patiënten zich steeds vaker staande te houden in de maatschappij. Kortom, je bent er als casemanager door:
 • ambulante begeleiding te bieden aan patiënten middels de FACT methodiek.
 • praktische ondersteuning te bieden op het gebied van werk, sociale contacten en financiën.  
 • de familie en het netwerk van de patiënt actief te betrekken bij de behandeling.
 • een herstelaanbod te ontwikkelen en patiënten hun eigen doelen te laten stellen.
 • zelf verantwoordelijk te zijn voor het vullen van jouw agenda, je kunt daarbij je eigen tijd indelen en je eigen tijd in te delen (thuiswerken behoort tot de mogelijkheden).

Jouw 18 nieuwe collega’s van het multidisciplinaire FACT-team Zuid wachten al op je. Met jou als casemanager zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het bieden van ambulante behandeling en begeleiding aan mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen in combinatie met problemen op andere levensterreinen zoals wonen, werken, sociale contacten en financiën. Deze behandeling en begeleiding vindt plaats in de eigen omgeving van de cliënt.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Wij zijn gericht op ontwikkeling en vinden van elkaar leren belangrijk, ook zijn wij collegiaal en altijd bereid om elkaar te helpen. Het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.

Uitklappen

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Utrechtseweg 41 b in Amersfoort waar het FACT-team Zuid gevestigd is. Ons aandachtsgebied is Amersfoort Zuid en een deel van de Utrechtse heuvelrug. Openen van een tweede locatie op de Heuvelrug is op termijn aan de orde.

Het FACT-team Zuid is onderdeel van de regio Eemland, een regio volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte zorg centraal staat. We bouwen aan een bedrijfsmatig gezonde en betrokken regio van GGz Centraal, waar cliënten de zorg krijgen die aansluit bij hun situatie. Hiervoor is een heldere structuur neergezet waarbinnen de teams inhoudelijk en bedrijfsmatig gefaciliteerd worden en daarnaast worden uitgedaagd om de zorg en behandeling voor cliënten continu te verbeteren.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als casemanager bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.898,- en € 3.229,- (CAO GGZ, functiegroep 45) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 24 - 36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijne extra aan het einde van het jaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling. Prettig voor later!
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Uitklappen

Wat neem je mee?

Jij weet het overzicht te behouden en bent zelfstandig, het grootste gedeelte van de tijd behandel je patiënten zelfstandig in de thuissituatie, met shared caseload als uitgangspunt. Uiteraard ben je ook communicatief vaardig zodat je met patiënten, collega’s en netwerk partners goed contact kunt onderhouden. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding social work, maatschappelijk werker of hbo-v. Of een passende afgeronde mbo niveau 4 opleiding, je start dan in een junior functie en kunt een aanvullende opleiding volgen om door te groeien. 
 • (BIG) registratie. 
 • ervaring in de (ambulante) psychiatrie.
 • aantoonbare ervaring in en affiniteit met het werken met patiënten met ernstige persoonlijkheidsstoornissen, de EPA-doelgroep.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Zet jouw talenten in als casemanager op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort.
Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Joep ter Horst (teamleider) via +316 13849540. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.
Sluitingsdatum: 20-08-2020
Doorsturen