Opleidingsadviseur Amersfoort (20 uur)

Adviseren over het opleiden en ontwikkelen van onze medewerkers. Jij zorgt ervoor.
Regio: Amersfoort
Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO
Aantal uren per week: 20
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Je adviseert het management en de leidinggevenden over (bij)scholing en ontwikkeling van medewerkers. Daarnaast inventariseer en onderzoek je de leervraag vanuit de organisatie om daarmee de vertaalslag te maken naar een passend en innovatief leeraanbod. Als opleidingsadviseur is dit waar jij voor zorgt. Op jou kunnen we rekenen als het gaat om:
 • het opzetten van een meerjarig ontwikkelingsplan voor de opleidingen en het zorgdragen voor accreditatie volgens het kwaliteitsregister.
 • de uitbreiding realiseren van de GGZ Ecademy. En het eerste aanspreekpunt zijn, samen met de applicatiebeheerder en ondersteuner, voor alle vragen rondom de Ecademy.  
 • onderhouden van de contacten met opleidingsinstituten en hogescholen voor goede aansluiting van de theorie op de praktijk.
 • coördineren van het verplichte scholingsaanbod en het onderhouden van de contacten met de interne trainers.
 • de behoefte aan coaching, intervisie en supervisie te inventariseren binnen de organisatie en dit te koppelen aan het interne en externe aanbod van begeleiders.
Met andere professionals vorm je samen het team m&o leerplein. Met jou als opleidingsadviseur zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, talentontwikkeling. Wij zijn het centrum voor mobiliteit, praktijkopleidingen, stagebureau, externe studies en training & ontwikkeling van medewerkers van GGz Centraal. Het uitgangspunt van al onze activiteiten is kwalitatief goede zorg voor de cliënten. We doen dit door medewerkers met elkaar te verbinden, kennis te vergroten en verder te ontwikkelen. Daarmee verhogen we de kwaliteit van het werk. Iedere medewerker weet ons te vinden bij een leer- en/of loopbaanvraag. Op deze manier dragen we bij aan duurzame inzetbaarheid van medewerkers. 

Het leerplein is onderdeel van de afdeling mens en organisatie. We houden ons bezig met talentontwikkeling, vinden en binden van medewerkers, bouwen aan verantwoorde en effectieve dienstverlening en veilige arbeidsomstandigheden voor alle medewerkers van GGz Centraal.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Professioneel, collegiaal en betrokken. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Uitklappen

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild in Amersfoort. Zon & Schild wordt sinds de jaren 30 gebruikt als instellingsterrein voor de geestelijke gezondheidszorg en is een van onze grootste locaties. Op het omvangrijke groene landgoed vind je meerdere behandellocaties en gebouwen. Met de A28 op steenworp afstand is deze locatie goed bereikbaar.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als opleidingsadviseur bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.479,- en € 4.010,- (CAO GGZ, functiegroep 55) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 20 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijne extra aan het einde van het jaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling. Prettig voor later!
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Uitklappen

Wat neem je mee?

Je bent sociaal en communicatief vaardig om een goede adviespartner te zijn voor het management en de leidinggevenden. Uiteraard kom je goed tot je recht in een zelfstandige functie en is samenwerken voor jou vanzelfsprekend. Je past binnen GGz Centraal als je wilt bijdragen aan de allerbeste zorg, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • minimaal hbo werk- en denkniveau.
 • kennis van en meerdere jaren werkervaring op het gebied van opleiden, ontwikkelen en adviseren.
 • aantoonbare ervaring met deskundigheidsbevordering en methodisch werken.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Zet jouw talenten in als opleidingsadviseur op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Sinanda Benjamins (opleidingsadviseur) via +316 10498831. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Sluitingsdatum: 16-07-2020
Doorsturen