Regio: Barneveld
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Voor patiënten met een ernstige psychiatrische aandoening (EPA). Je spreekt deze patiënten vooral in de thuissituatie vanuit het FACT Team. Je hebt hierin de rol van sturend behandelaar. Kortom, je bent er als sociaal psychiatrisch verpleegkundige door:
 • samen met de patiënt de behandel- en/of zorgvraag te inventariseren.
 • verantwoordelijk te zijn voor de uitvoering van het behandelplan.
 • het betrekken van het systeem en netwerk van de patiënt bij de behandeling en daarin een coördinerende rol aan te nemen.
 • je eigen case load te hebben.
Jouw 15 nieuwe collega’s van het FACT team wachten al op je. Met jou als sociaal psychiatrisch verpleegkundige zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het multidisciplinaire FACT-team Barneveld/Nijkerk heeft als taak EPA-patiënten in de regio middels de FACT-methodiek te behandelen en te ondersteunen. Binnen het FACT- team wordt er behandeld volgens de multidisciplinaire richtlijnen en conform het handboek FACT. De visie zijn de uitgangspunten van de Herstel Ondersteunende Zorg. Je werkt outreachend waarbij samenwerking met ketenzorgpartners hoog in het vaandel staat. We doen er alles aan om de lijnen naar onze ketenpartners zo kort mogelijk te houden. Aan jou de taak om het team en de organisatie te vertegenwoordigen bij interne en externe contacten.
Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Wij zijn een enthousiast en leergierig team en wij vinden het een must om elkaar te helpen waar nodig. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.


 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als SPV bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.553,- en € 4.131,- (CAO GGZ, functiegroep 55) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 28 - 36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijne extra aan het einde van het jaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling. Prettig voor later!
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, een aanvullende reiskosten vergoeding of extra verlof.
   
  Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent zelfstandig en kunt ook goed samen werken in een multidisciplinair team met collega’s. Uiteraard ben je ook stressbestendig, zodat je stevig in je schoenen staat in onverwachte situaties. Je past binnen GGz Centraal als je wilt bijdragen aan de allerbeste zorg, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV) afgerond, met BIG registratie.
 • voldoende vakkennis en werkervaring opgedaan binnen de GGz.
 • affiniteit met de EPA doelgroep.
 • een rijbewijs en eigen vervoer.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.
Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Onze locatie aan de Bouwheerstraat in Barneveld, nabij het centrum. Op deze locatie kunnen volwassenen terecht voor ambulante en deeltijdbehandeling van psychische, psychiatrische en verslavingsproblematiek. Het FACT-team heeft hier tevens zijn thuisbasis. Een groot deel van de ambulante behandeling gebeurt vanuit onze hoofdlocatie in Barneveld. Daarnaast hebben wij een locatie in Veenendaal en Nijkerk.
De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap.

 
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als SPV op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Barneveld.
Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met  Jelle van de Kraats (teamleider bedrijfsvoering) via  +31 6 53431179. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.
 
Lees meer
Solliciteren vóór: 21-08-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Yvette Scheltinga
Yvette Scheltinga

Recruitment Coördinator