Ambulant Verpleegkundige Gebiedsteam Lelystad (24-36 uur)

Het behandelaanbod mede vormgeven. Jij zorgt ervoor.

 
Regio: Lelystad
Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: MBO HBO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Patiënten met een breed scala aan psychische problemen. Je bent je een belangrijke partner in de verbinding tussen de cliënt en zijn netwerk, netwerkpartners en je team. Als ambulant verpleegkundige in het gebiedsteam bied je herstelgerichte patiëntenzorg binnen een multidisciplinair team. Je werkt zowel ambulant als poliklinisch. In een snel tempo leer je een groot scala aan psychiatrische ziektebeelden kennen en herkennen. Jouw uitdaging is de case-load opbouwen en de samenwerking in het netwerk van jouw regio vergroten.  Kortom,  je bent er als verpleegkundige door:
 • op huisbezoeken te gaan en outreachend te werken.
 • praktische ondersteuning te bieden aan de patiënt om zo te werken aan eigen behandeldoelen.
 • afhankelijk van de problematiek de behandeling aan te passen aan de mogelijkheden en herstel/behandelbehoefte van de patiënt en/of het systeem van de patiënt.
 • een signalerende functie te hebben, mee te denken en verbetervoorstellen te doen.
 • deel te nemen aan multidisciplinaire overleggen, intervisie en je richt je actief op intercollegiale kennisoverdracht.
Jouw 12 nieuwe collega’s van het gebiedsteam Lelystad wachten al op je. Met jou als verpleegkundige zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, behandelen van patiënten met psychische problemen (angst- en stemmingsproblematiek, persoonlijkheidsproblematiek trauma, schizofreniespectrum- en andere psychotische stoornissen en co morbide problematiek). In Flevoland wordt gewerkt met gebiedsteams die in postcodegebieden werkzaam zijn. Deze behandelteams hebben goede contacten met sociale wijkteams en huisartsen. Meestal vindt behandeling plaats bij een van de poliklinieken en soms thuis als de situatie hierom vraagt. Mocht de poliklinische behandeling niet toereikend zijn, dan kan worden opgeschaald naar specialistische teams of bijvoorbeeld de kliniek.
Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Gemêleerd, divers en deskundig. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.

 
Uitklappen

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.
Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Meerzicht in Lelystad. Vanuit Noord Flevoland en de Noordoostpolder kunnen volwassenen en ouderen met psychiatrische problematiek hier terecht voor een breed behandelaanbod. Jij en je collega’s leveren zorg vanuit gebiedsteams, specialistische teams en/of klinieken.
De regio Flevoland ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zes gemeenten. Vanuit onze locaties in Almere, Lelystad, Emmeloord en Dronten werken wij samen met ruim 325 collega’s. Flevoland is in beweging, stilstand is achteruitgang. Herstelgerichte patiëntenzorg, waarbij er zo maximaal mogelijk ambulant wordt gewerkt, kenmerkt de visie en aanpak binnen de regio. Evenals ons motto ‘behandelen doen wij samen’, waarbij de patiënt en zijn naasten centraal staan en intensief wordt samengewerkt met lokale netwerkpartners. Focus op eigen regie en autonomie, ruimte om te pionieren en multidisciplinaire samenwerking vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als sociaal psychiatrisch verpleegkundige bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.898,- en € 3.229,- (CAO GGZ, functiegroep 45) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 24 - 36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijne extra aan het einde van het jaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling. Prettig voor later!
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, een aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
 • één vaste thuiswerkdag die in overleg wordt vastgesteld.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
 
 
Uitklappen

Wat neem je mee?

Jij bent je er bewust van dat de samenwerking met ketenpartners belangrijk is en dat samenwerken met meerdere partijen complex kan zijn. Jij bent in staat helderheid te creëren en zoekt actief contact met partijen die betrokken zijn bij een patiënt om tot een goede zorgafstemming te komen. Je richt je hierbij op mogelijkheden in plaats van beperkingen. Je past binnen GGz Centraal als je wilt bijdragen aan de allerbeste zorg, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding tot verpleegkundige niveau 4 of 6 met BIG registratie.
 • ervaring in het werken binnen de psychiatrie liefst in een ambulante rol.
 • een rijbewijs en een eigen auto.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Zet jouw talenten in als verpleegkundige op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Lelystad.
Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Tim Korff, (teamleider bedrijfsvoering) via +31 6 20594229. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.
 
Sluitingsdatum: 31-07-2020
Doorsturen