Verpleegkundige (verslavingsdeskundige) FACT Team Ermelo (28 uur)

Ondersteunen, begeleiden van cliënten op weg naar herstel. Jij zorgt ervoor.

 
Regio: Ermelo
Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: MBO HBO
Aantal uren per week: 28
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Patiënten met een ernstige psychiatrische aandoening die behandeld worden door het FACT team Ermelo. Vanuit een herstelondersteunende visie biedt je zorg. Kortom, je bent er als verpleegkundige door:
 • het doen van huisbezoeken.
 • het opstellen van behandelplannen.
 • cliënten ondersteunen in hun herstelproces
 • contact onderhouden met de naasten en het systeem van de cliënt.
 
Jouw 18 nieuwe collega’s van het FACT team wachten al op je. Met jou als verpleegkundige zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het leveren van ‘outreachende’ en poliklinische zorg en behandeling aan cliënten. Wij zijn een volledig multidisciplinair FACT team en leveren FACT gecertificeerde zorg.  Ons streven is het vergroten van de eigen regie van de patiënten in samenspraak met het systeem van de patiënt en eventuele andere zorgaanbieders.

FACT (Flexible Assertive Community Treatment)-teams behandelen en begeleiden mensen met een ernstige psychiatrische aandoening, die vaak gepaard gaat met problemen op andere levensterreinen (wonen, werken, sociale contacten, financiën etc.). Deze behandeling en begeleiding vindt plaats in de eigen omgeving van de cliënt. In een FACT-team werken verschillende hulpverleners nauw met elkaar samen.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Betrokkenheid, zorg voor elkaar, transparant naar elkaar maar ook naar de cliënten. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
 
Uitklappen

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen.Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Veldwijk in Ermelo.
Veldwijk is een begrip in de regio en wordt al sinds de jaren 30 gebruikt als ggz instellingsterrein. Midden in de bossen en opgebouwd uit vele gebouwen en behandellocaties vormt Veldwijk onze grootste locatie. Met de A28 op steenworp afstand en het treinstation van Ermelo op het landgoed zelf is deze locatie goed bereikbaar.

De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap.
 
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als verpleegkundige bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.898,- en € 3.229,- (CAO GGZ, functiegroep 45) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 28 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijne extra aan het einde van het jaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling. Prettig voor later!
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, een aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
 
Uitklappen

Wat neem je mee?

Jij bent zelfstandig en kunt ook goed samenwerken in een team. Uiteraard sta je ook stevig in je schoenen  zodat je in crisissituaties snel en weloverwogen weet te handelen. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde mbo of hbo opleiding tot verpleegkundige (niveau 4 of 6).
 • kennis en kunde op het gebied van verslavingsproblematiek of de bereidheid je dit snel eigen te maken.
 • werkervaring met de doelgroep misschien zelfs in een ambulante rol.
 • een rijbewijs en eigen vervoer.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Zet jouw talenten in als verpleegkundige op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Ermelo.
Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Lonneke Stempher (teamleider) via + 31 6 20597767. Voor vragen over de sollicitatieprocedurekun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nlof via +31 881 340 415.
 
Sluitingsdatum: 02-08-2020
Doorsturen