Regio: Lelystad
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Afwisselend werk en het coördineren van spoedeisende hulp voor personen in crisis. Klinkt dit als jouw ideale baan? Word verpleegkundig triagist bij de meldkamer!

Het doel van GGz Centraal is om de triagefunctie in haar werkgebied als één centraal meldpunt in te richten, in een meldkamer politie en ambulance. In deze functie bevind je je dus in het hart van de spoedeisende hulpverlening en vorm je de schakel tussen verwijzers en de crisisdienst. Deze nieuwe functie wordt ingericht aan de hand van de Triagewijzer en in lijn met de generieke module acute psychiatrie. Sinds december 2019 opereren wij vanuit de meldkamer in Lelystad. Later zal dit standplaats Hilversum worden.

Als triagist coördineer jij de acute psychiatrische zorg binnen het verzorgingsgebied van GGz Centraal. Je bent verantwoordelijk voor de telefonische intake, indicatiestelling en verwerking van meldingen (via 112, huisartsen, ziekenhuizen). Vanuit de meldkamer heb jij contact met verwijzers, maar ook met patiënten en hun naasten. Je voert triage uit voor de crisisdiensten van GGz Centraal. Bij aanvragen voor acute beoordelingen stel jij de indicatie in welke vorm, met welke urgentie en op welke locatie een beoordeling plaats moet vinden.

Op snelle, doeltreffende en empathische wijze draag je bij aan het opheffen van de acute crisis, zodat de hulp geboden kan worden die nodig is. Jouw missie is het bieden van passende zorg aan patiënten en naastbetrokkenen. Je past daarvoor jouw kennis, ervaring en vaardigheden toe aan de hand van de Triagewijzer. 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Een inhoudelijke en uitdagende functie in een inspirerende werkomgeving met de mogelijkheid om actief bij te dragen aan de vormgeving van de functie. Jouw inbreng en ideeën, maar vooral de ervaring die je op gaat doen in deze functie zullen belangrijk zijn voor de kwaliteitsontwikkeling van het triagepunt. Verder:
 • een persoonlijk inwerkprogramma;
 • afhankelijk van jouw voorkeur, bieden wij je een contract voor 8-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • betrokkenheid bij het vormen van je eigen rooster door middel van een digitale planning;
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 50 of 55 afhankelijk van jouw ervaring en expertise en de invulling van de functie (minimaal € 2.218,- en maximaal € 4.131,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget;
 • doorgroeimogelijkheden via de opleiding SPV of uiteindelijk verpleegkundig specialist;
 • aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren en goede collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • de VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed;
 • de triagist zal worden gepositioneerd in de meldkamer politie en ambulance, daarom maakt een veiligheidsonderzoek door de politie deel uit van de selectieprocedure.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Omdat de functie en het triagepunt nadrukkelijk in ontwikkeling zijn, zoeken we mensen die plezier hebben in het vormgeven van deze nieuwe functie in een dynamisch netwerk. Je kunt snel knopen doorhakken en durft zelfstandig beslissingen te nemen. Verder heb/ben je:
 • een afgeronde opleiding hbo-v en BIG geregistreerd;
 • een aantal jaren ervaring in de specialistische of ambulante GGZ;
 • zelfstandig kunnen werken en als betrokken teamlid actief meedenken over de verdere ontwikkeling, professionalisering en certificering;
 • in staat de samenwerking met onze ketenpartners te continueren, te bestendigen en daar waar nodig te verbeteren.
Lees meer

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Lees meer

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? Bel dan met Marieke de Wilde (teamleider) via 06 82608343. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Lees meer
Solliciteren vóór: 10-09-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge van Gent
Inge van Gent

Recruitment Coördinator