Regio: Emmeloord
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Een adviserende rol in het behandelproces van patiënten met verschillende psychische problemen en het behandelaanbod mede vormgeven. Jij zorgt ervoor. 

Als SPV ben je een belangrijke partner in de verbinding tussen gebied en team. Bovendien heb je een belangrijke rol in het vormgeven van het behandelaanbod. Je werkt nauw samen met andere disciplines binnen je eigen en andere teams, zoals: psychiaters, artsen, ervaringsdeskundigen, klinisch psychologen, (sociaal psychiatrisch) verpleegkundigen en cognitief gedragstherapeutisch werkers (CGW-ers).

Je gaat werken in een gebiedsteam in de Noordoostpolder en Urk, (met als 'standplaats' Emmeloord) dit is een multidisciplinair team dat behandeling biedt aan mensen met een breed scala aan psychische problemen. Je kunt daarbij denken aan o.a.: angst- en stemmingsproblematiek, persoonlijkheidsproblematiek, trauma, schizofreniespectrum- en andere psychotische stoornissen en comorbide problematiek.

In het gebiedsteam draag je bij aan het intakeproces, je adviseert over de behandeling en hebt een consultatieve functie naar het team. Afhankelijk van de problematiek wordt van je verwacht de behandeling aan te passen aan de mogelijkheden en herstel/behandelbehoefte van de cliënt en/of het systeem. Je vervult ook een rol in werkbegeleiding en supervisie van opleidelingen en stagiairs. Met je vakgenoten zorg je voor het behoud en de ontwikkeling van vakspecifieke kennis. Tevens krijg je mogelijkheden om jezelf verder in je vak te ontwikkelen.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Een werkplek waar eigen initiatief en nieuwe ideeën worden gewaardeerd en aangemoedigd. Werken in een team dat leren en professionaliseren hoog in het vaandel heeft staan.

Verder:
 • een contract voor 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 55 (minimaal € 2.553,- en maximaal € 4.131,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden flexibele arbeidsvoorwaarden, meer hierover kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • via de afdeling Training & Ontwikkeling kun je trainingen en E-learnings volgen;
 • herregistratie BIG wordt vergoed;
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure. Wij vragen aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je werkt bij voorkeur zelfstandig en je hebt goede communicatieve, sociale en organisatorische vaardigheden.

Verder vragen wij:

 • een diploma sociaal psychiatrisch verpleegkundige, met BIG registratie;
 • ervaring in het werken in een multidisciplinair team;
 • CGT-ervaring is een pré;
 • ervaring met teamleden coachen, ondersteunen of begeleiden bij complexe interventies;
 • in het bezit van rijbewijs en auto.
Lees meer

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten.

In Flevoland hebben wij de ambulante behandeling voor volwassenen georganiseerd in 8 gebiedsteams: 4 in Almere, 2 in Lelystad, 1 in Dronten en 1 in de Noordoostpolder. Naast de gebiedsteams hebben wij een regio breed opererende 24-uurs crisisdienst en een IHT-team. Indien opname noodzakelijk is, kan dat in een van onze open of gesloten klinieken. De gesloten kliniek is gehuisvest in Almere en de open klinieken in Lelystad.

We leveren outreachende en poliklinische zorg en behandeling. In contact met patiënten wordt gestreefd naar het vergroten van de eigen regie van cliënten vaak in samenspraak met het systeem van de cliënt en eventuele andere zorgaanbieders (interne collega’s en of netwerkpartners). We werken vanuit de “herstelondersteunende zorg”-gedachte.

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Lees meer

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Geert Meijer (teamleider) +31 612141870. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Lees meer
Solliciteren vóór: 14-10-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Yvette Scheltinga
Yvette Scheltinga

Recruitment Coördinator