Regio: Ermelo
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Steun bieden aan cliënten met een verslavingsproblematiek. Jij zorgt ervoor!
Als gz-psycholoog werk je samen met jouw team om het persoonlijke en sociale functioneren van cliënten te verbeteren. Dit vraagt dagelijks creativiteit om over de grenzen van behandelingen heen te kijken. Met het uiteindelijke doel om de verslavingsproblematiek terug te dringen, psychiatrische stoornissen te behandelen en de cliënten te ondersteunen bij maatschappelijk herstel. Je bent regiebehandelaar van een aantal cliënten, dit betekent dat je de zorg coördineert en het contact met de cliënten gedurende de intensieve behandeling continueert.

Er is aandacht voor traumabehandeling, systeemvisie en waar mogelijk systeemaanpak. Je geeft mede inhoud aan de innovatie van de afdeling door een actieve bijdrage te leveren aan de verdere methodiek- en beleidsontwikkeling. Zo zijn we in de pilotfase van het invoeren van VR-behandeling en denken we mee in het toepassen van Transcraniële Magnetische Stimulatie (TMR) bij verslaving binnen onze regio.

De deeltijdbehandelingen voor persoonlijkheidsstoornissen zijn onlangs uitgebreid met schematherapie. Je biedt deze therapie zowel individueel als in groepsverband aan. Toenemend zal individuele schematherapie op de polikliniek ook toegepast worden. Binnen de deeltijdbehandeling is er overwegend sprake van abstinentie in het gebruik van middelen. Op de polikliniek is er vaker sprake van middelengebruik, waarbij de toepassing van een protocollaire psychotherapie meer een uitdaging is dan wanneer abstinentie al bereikt is. Samen zoeken naar de grenzen van het haalbare is hierin in teamverband de uitdaging.

Lees meer

Wij zorgen voor jou

  • een contract voor 28-32 uur per week voor onbepaalde tijd;
  • een salaris conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.465,- en maximaal € 5.439 ,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
  • een actief scholingsbeleid;
  • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
  • de VOG-verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je komt te werken in een fijn team waarin samenwerken en vooruitdenken voorop staat. Je beschikt over een flexibele instelling, je bent transparant en gericht op samenwerken. Verder heb/ben je:
  • een BIG-geregistreerde gz-psycholoog;
  • bereid om je verder te ontwikkelen op het gebied van behandeling van psychiatrie en verslaving;
  • bij voorkeur ervaring met het behandelen van patiënten met verslavingsproblematiek.
Lees meer

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

Wij zijn een transmuraal werkend team, gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met zowel ernstige verslavingsproblematiek, alsook ernstige psychiatrische problematiek. Psychiatrie & Verslaving Ermelo werkt in netwerkverband samen binnen GGz Centraal met Psychiatrie & Verslaving Laren. We zijn actief gericht op onze buitenwereld, en op onze samenwerkingspartners.
 
Het werken vanuit de herstelgedachte, concreet gemaakt in het werken vanuit de domeinen van positieve gezondheid, is een leidend principe.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Lees meer

Versterk ons

Ben je een gediplomeerd GZ-psycholoog en trekt het werken in de Psychiatrie & Verslaving je? Neem contact met ons op, we praten graag over de mogelijkheden! Bel of mail dan met Maurits Kracht (teamleider) via m.kracht@ggzcentraal.nl of via 0341-566780. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op  werkenbijggzcentraal.nl.
Lees meer
Solliciteren vóór: 14-10-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Yvette Scheltinga
Yvette Scheltinga

Recruitment Coördinator